středa 30. prosince 2020

Zelák 15l

Součástí je poklička i zátěž. P oměr plnění zeláku zelím je 95. Keramický glazovaný hnědý lesklý 10l zelák s víkem. Pod hrdlem jsou kvůli lepší manipulaci přidělaná keramická u. Sudy na zelí nezasíláme, možnost pouze osobního vyzvednutí. Poměr plnění zeláku zelím je 95.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Internetový obchod drento.


Horní ohraj je poté kolmý rovný pruh. Na něm je položené víko. Zelák je v půdorysu kruhový. Miért van az, hogy tudatosan nem félek a repüléstől, tehát nem képzelek el ilyeneket, hogy mi lesz ha lezuhanunk meg terrorista lehet a gépen stb.


Tvar má kónický, kdy se v horní části, kde jsou připevněná keramická ucha začne opět uzavírat. Hrdlo nádoby lemuje hluboký járek na vodu, zabraňující přístupu vzduchu do nádoby. Příprava a zpracování potravin. Skladování a balení potravin. Dózy a láhve na potraviny Máslenky a chlebovky Balení potravin Jídlonosiče, termobo.


Všechna práva vyhrazena. Nerezové hrnce představují díky používaným technologiím a kvalitním materiálům výrobek vhodný pro každou moderní domácnost a jsou ideální cestou ke zdravé výživě, dietní, ekonomické a estetické přípravě pokrmů. Přihlašte se zdarma k odběru!


Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí, přečtěte si naše podmínky zpracování osobních úd. Loni jsme ho dělali poprvé a bylo luxusní:-) Jedli jsme ho až do velikonoc (pak došlo). Hledala jsem, jestli tu není recept, protože jsem ho nenašla, dovolím si přidat. Průměr:vnitřní-25cm,vnější-25cm, 15l. Vážení zákazníci, Vítejte v největším obchodě s domácími potřebami.


Dodáme do třetího dne od objednání kamkoliv po ČR až k Vám domů. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Hrnec na zeli 15l produkt. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí, utopenci, ryby, sý. Chráníme i vaše bezpečí prosím neobjednávejte pokud to není nutné zboží na dobírku. Toto opatření má za cíl snížit riziko přenosu nákazy při kontaktu mezi řidiči a příjemci.


Tradiční kameninový zelák vyrobený v ČR. Ideální k nakládání zelí a jiné zeleniny. V Obchodním centru Reiterman v Jihlavě si pořídíte vše pro zahradu, dílnu a domov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky