pátek 11. prosince 2020

Zastřihovač chloupků v nose

Zastřihovač chloupků v nose

Check Out Nose on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Zastřihovač chloupků v nose držíte standardně v ruce, proto byste neměli podceňovat tvar takového produktu. Na úvod vás okrajově seznámíme také s rozšířenými variantami základních modelů, které lze využít na stříhání chloupků i na dalších partií těla.


Precizní zastřihovač určený k odstranění nechtěných chloupků v nose , uších a na úpravu obočí. Díky speciálnímu sklonu hlavy odstraníte nevzhledné chloupky pohodlně a bezbolestně. Se zastřihovačem chloupků v nose Philips si můžete být jisti, že všechny nežádoucí chloupky účinně odstraníte. Vodotěsný zastřihovač je určen pro jednoduchou a pohodlnou úpravu pod vodou. Po použití ve sprše či ve vaně jej opláchněte pod tekoucí vodou.


Díky technologii ProtecTube a speciálně navrženému sklonu zastřihovače si můžete být jistí rychlým, snadným a pohodlným zastřihnutím bez tahání. Vybírejte si Zastřihovače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. VÝJIMEČNÝ ZASTŘIHOVAČ CHLOUPKŮ. Produkt je určen k zastřižení chloupků v nose a uších. Vrchní část se zakrytými břity si strčíte do nosu a pohodlně vystřiháte všechny nevzhledné a obtěžující chloupky.


Zastřihovač můžete spolehlivě použít na obočí, bradu, knír či jiné drobné ochlupení. Z hlediska komfortu a efektivity zastřižení platí i pro úpravu chloupků v uších to, že zastřihovač nevynechává, neštípe, ani netahá. Díky dvěma nástavcům ho lze využít také jako pro. Malá velikost, maximální efekt!


Tento lehký zastřihovač chloupků , s nímž se velmi dobře manipuluje, vás vmžiku zbaví nelichotivých chloupků v nose a uších! Další výhoda: zastřihovač je vybavený koncovkou umožňující přesné zastřižení kotlet. Zatočte s nevzhledně upravenými vousy, nezastřiženými vlasy a chloupky v nose ! Vyberte si moderní zastřihovač vousů nebo elektrický holící strojek s řadou pokročilých funkcí a mějte upravené vousy a perfektní účes jako od kadeřníka! Braun zastřihovač na vousy, na vlasy a na chloupky v nose , počet nástavců materiál břitů nerez, min délka střihu mm, max délka střihu mm, multifunkční, omyvatelné nástavce a led indikátor nabíjení, doba provozu min, doba nabíjení 6min, typ napájení akumulátorové, ovládání pomocí tlačítek. Raději si vezměte menší nůžtičky, kterými si chloupky v nose zastřihněte do požadované délky.


I když je odstranění chloupků zdánlivě banální procedurou, riziko infekční nákazy je tu rozhodně patrné. Vsaďte na zastřihovač nosních chloupků Philips, Rowenta nebo Braun a užijte si dokonalý vzhled bez jediné vady na kráse. Požadovanou délku můžete volit v rozmezí mezi a milimetry, na výběr je poloh. Oboustranná čepel, omyvatelnost a vrstva antibakteriálního stříbra na čepeli, to jsou hlavní plusy tohoto detailního zastřihovače.


Zastřihovač na chloupky v nose , počet nástavců materiál břitů ocel, počet nastavení střihu omyvatelné nástavce, typ napájení bateriové, ovládání pomocí tlačítek S rychlým a přesným zastřihovacím strojkem Wahl Nose Trimmer vždy dosáhnete bezchybných výsledků při odstraňování nevzhledných chloupků v nose a uších. Kromě chloupků v nose můžete snadno upravovat také obočí. Součástí sady jsou dva hřebeny – 3mm a 5mm – které zastřihnou obočí na rovnoměrnou délku.


Zastřihovač se velmi příjemně drží a je nejen plně omyvatelný pod tekoucí vodou , ale také dostatečně voděodolný na to, abyste ho mohli používat ve sprše. Pomocí střihací hlavičky byste navíc měli chloupky rostoucí na problémových místech velmi snadno a rovnoměrně odstranit. Krevní cévy v nose a na obličeji jsou mimořádně husté. Ty v nose podporují růst chloupků.


Ačkoliv chloupky v nose mají užitečné funkce, můžete se rozhodnout, že je chcete odstranit – ať už z osobních nebo kulturních (společenských) důvodů. Tenhle zastřihovač se dobře postará o úpravu vašich kotlet a chloupků v nose a uších. Ty lze dokonce omývat vodou, takže jejich čištění nezabere mnoho času.


Zastřihovač chloupků v nose

Pomůcka se čtyřmi nástavci pro zastřihávání vlasů, vousů, obočí a chloupků v nose. Nástavce jsou koncipovány pro bezproblémové a rychlé použití. Jejich tvar a velikost zajišťuje pohodlnou výměnu a precizní funkčnost. Nabíjení je zajištěno síťovým kabelem. Chloupky v nose či uších mají svou nepostradatelnou funkci, pokud však ty delší z nich nezbedně trčí ven, působí to poněkud nevábně.


Zastřihovače chloupků ETA je efektivně zkrotí během několika sekun a zajistí tak neustále upravený a reprezentativní vzhled. Lehký, vhodný do sprchy a navržen pro holení co nejblíže pokožce, naše osobní zastřihovače vám vždy pomohou cítit se sebejistě. Břity zastřihnou chloupky až na délku mm, zažijte pocit čistého oholení v těch nejintimnějších oblastech.


Zastřihovač chloupků v nose

Elektrický bezdrátový zastřihovač chloupků v nose Sky-Super. Mezi jeho hlavní výhody patří to, že netahá a nezpů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky