čtvrtek 31. prosince 2020

Zásilková služba geis

Jsme součástí nadnárodní logistické skupiny Geis se sídlem v německém Bad Neustadtu. Vážení zákazníci, aktuální informace ke koronaviru sledujte v sekci Novinky zde. Prosíme Vás, abyste před předáním zásilek do přepravy vždy ověřili u příjemce zásilky, zda je jeho provozovna otevřena a připravena zásilku převzít. Prosíme Vás aby ste pred odovzdaním zásielky do prepravy vždy overili u príjemcu zásielky, či je jeho prevádzka otvorená a pripravená zásielku prevziať.


DPDgroup a Geis sa dohodli na prevzatí balíkových služieb v Českej republike a na Slovensku Skupina Geis predáva svoje spoločnosti zamerané na prepravu balíkov v Českej republike a na Slovensku spoločnosti DPDgroup. Predaj podlieha schváleniu protimonopolných autorít. Spoločnosť GLS so svojimi vlastnými národnými spoločnosťami a partnermi pokrýva európskych krajín a osem štátov USA a je prepojená so všetkými hlavnými obchodnými centrami sveta. Kurýrní služba pracuje se standardizovanými procesy. Klíčovým prvkem zásilkové služby GLS je harmonizovaný IT systém, který umožňuje všem GLS společnostem snadnou výměnu informací.


Spolehlivou přepravu balíků rovněž zlepšuje využitím moderní bezpečnostní technologie. Zabezpečovací systémy a digitální. Vítáme vás na stránkách společnosti PPL! Jsme přední poskytovatel přepravních služeb pro firmy a podnikatele. Zašleme příjemci SMS avízo - informaci o tom, že jsme převzali jeho zásilku do přepravy.


Zpráva obsahuje základní informaci o odesílateli, číslo zásilky a výši dobírky (pokud je zboží na dobírku). Služba dostupná pouze u vybraných zemí. Do ostatních lokalit - mimo rozvozů zdarma naší dopravou - Vám nabízíme doručení zásilkovou službou Geis , max. Zásilková služba Geis , GranulkyMarBen.


Co pro Vás můžeme udělat? Nechte si objednávku doručit například do práce. Objednávky uskutečněné v pracovní dny do 14:obvykle expedujeme tentýž den.


Zboží je doručeno zpravidla do hodin od potvrzení odeslání zboží z našeho skladu. GLS se zeptá Vašich sousedů, jestli pro Vás balík mohou převzít. Letošní ročník nejstarší národní sbírky proběhne ve středu 16. Sledujte svůj balík online v kteroukoli dobu: jediné, co musíte udělat, je zadat jedno či vice čísel balíků.


Informace Track and Trace zahrnují bližší údaje o stavu doručení a naposledy provedený krok. Porovnejte si online ceny přepravy pro vaši zásilku #128230; Kurýr si vyzvedne balík přímo u vás a spolehlivě doručí kamkoliv po světě #127757; Zapomeťne na poštu a čekání v řadě! Objednání zabere pár minut a ušetříte až ceny balíku. DPD patří k předním evropským poskytovatelům zásilkových služeb a představuje tak spolehlivého partnera pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu zásilek.


Pro Váš maximální komfort a pohodlí je možné si nechat zaslat zakoupené zboží přímo k Vám domů či do kanceláře, stačí pouze v objednávce vybrat možnost dopravy Geis nebo PPL. Odběr na pobočce Geis Point nebo PPL. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Naše zásilková služba se stará o několik tisíc spokojených zákazníků. Nejvíce jsou rozesílány ovocné a okrasné stromky, pesticidy a semena. Síť Geis Point má aktuálně již téměř 5výdejních míst v ČR a neustále roste. Je otevřená pro všechny e-shopy, které chtějí nabídnout svým zákazníkům možnost vyzvednutí zásilky v čase a místě, které jim nejlépe vyhovuje.


Data byla přesunuta, pokud narazíte na nějaký problém, dejte nám vědět. Seznamte se s našimi novinkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky