středa 23. prosince 2020

Zahradní konev pozink

Slouží k zalévání rostlin, květin, trávníků apod. Díky dlouhému tvarovanému k. Plechová zahradní konev pozinkovaná dodávána s kropítkem objem konve 9l S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Zahradní konev stříbrná 5l - pozinkovaná. Výhodou je nasazovací kropítko, které m. Zinková zahradní konev se 2-mi úchopy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nesmrtelná konev pro opravdové milovníky zahrady! Objem litrů je ideální především pro zdatnější zahradnice a zahradníky, protože vodou naplněná konev není pro muší váhy. Ale zase s ní zvládnete zalít velký kus zahrady!


Vzorovaná: I zahradní konve mohou mít styl! Zamilujte si vzory, puntíky nebo květiny, které dají zahradnímu náčiní šmrnc a styl. Nebudete se pak moci nabažit! Zda si zvolíte barvy, klasickou konev či vzory, je to jen a jen na vás!


V šedém barevném zpracování s patinou. Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy. Tyto zahradní plechové domky jsou mimořádně odolné a snadno rozebíratelné, takže je lze jednoduše převézt na jiné místo a znovu smontovat. Související - Kropítko na konev pozink. Spolehněte se na kvalitní zahradní nůžky Fiskars, které Vám zaručeně usnadní práci na zahradě.


Nádoby jsou vyrobeny z odolného plastu se zvětšenou tloušťkou. Vybírejte zahradní nádoby na vodu podle účelu a velikosti. CZ Plus za pouhých 5Kč a získejte dopravu zdarma na vše a po celý rok.


Konev zahradní l pozink s růžicí. Zahrada Kanystry, barely, konve, nádoby Konve. Vážení zákazníci, na základě doporučených preventivních opatření proti ší.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Parametry produktu: Váha. Dostupnost: Skladem více než 10.


Cena uvedena vždy za jednotku. Prodáváme plastové a plechové konývky a konve, a nejrůznější nádoby, které se vám určitě budou hodit k přenášení vody a jiných tekutin, zachytávání vody či jiné práci na zahradě. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky