pondělí 11. ledna 2021

Zákrytové desky kb blok

Dekorativní tvarovky určené pro ukončení plotů, plotových zdí a sloupků mají nejen estetickou funkci, ale hlavně funkci ochrannou. Výběr správných vrat, branky a plotových výplní. Zákrytové prvky se na plotovou st ěnu lepí mrazuvzdorným flexibilním lepidlem a nebo PUR pěnou (nap ř. Styro). Plotový zákrytový prvek vhodný na zakrytí plné zdi.


Nabízí několik ucelených řad zdících tvarovek s různými variantami povrchové úpravy, od hladkého povrchu, přes štípaný, omílaný až po broušený. Postoloprty Obchodní oddělení Postoloprty. Vedoucí oddělení: Vyřizování. Ojedinělý a nevšední vzhled dekorativních prvků vá.


Povrch pohledových ploch upravený technologií štípáním má charakter přírodního lomeného kamene. Vhodnou kombinací a stříd. Označení kb ps 30B, délka cm. Vlastní odvoz ze Slaného.


Základní betonová taška z řady Bramac Classic Protector PLUS, která patří k vyspělým technologiím výroby střešních krytin. Díky povrchové úpravě Protector PLUS mají tašky dokonale hladký povrch, zvýše. KB - blok Zákrytové prvky KB. Rovný zákrytový prvek pro tvarovky a jiné zdivo ší.


TVAROVKY, ZÁKRYTOVÉ DESKY. V barvách přírodní, písková, hnědá, cihlová,okrová, bílošedá. Pohledové části stavby z tvarovek FACE BLOCK mají přirozený vzhled a nevyžadují další povrchovou úpravu.


Na ukončení plotů a zídek se používají buď přímo originální zákrytové desky FACE BLOCK (ZDV 2a ZDV 400) nebo univerzální zákrytové desky. Tvarovky nejsou určené ke zdění beze spár. Zákrytové prvky patří mezi dekorativní tvarovky, které jsou vhodným doplňkem pro ukončení plotů, plotových zdí a sloupků. Dodávky HELUZ cihelných bloků Potřebujete méně než ucelený kamion sortimentu HELUZ? Zajímavě řešené zákrytové desky s okapničkami na spodní straně.


Plotová stříška KB Blok KB PS-B 2(přírodní). BEST zákrytové desky jsou tvarovky z prostého vibrolisovaného betonu. Jsou vysoce pevné a mrazuvzdorné. Prvky BEST jsou opatřeny trvalou impregnací. Povrch plotové stříšky je hladký, tvar kulatý (zaoblený).


Plotové stříšky a sloupové hlavice se usazují do maltového lože na tvarovky a. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nářadí pro stavbu OX GROUP. Vrtáky, sekáče, korunky OREN.


Betonová tvarovka pro ztracené bednění ZB-RAPID. Systém těchto tvarovek je určen pro výstavbu drobných staveb, zídek, oplocení apod. K ukončení stavby lze použít originální zákrytové desky SIMPLE BLOCK (ZDS) nebo plné tvarovky, případně si vybrat z nabídky univerzálních zákrytových desek. Jímky a zákrytové desky Dodáváme jímky a zákrytové desky výrobců BETONIKA plus s. Pro konkrétní cenovou nabídku kontaktujte naše obchodní oddělení.


Ceník a katalog BETONIKA plus s. Prefabrikované jímky jsou vhodné pro individuální stavebníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky