pátek 22. ledna 2021

Zapékací misky s pokličkou

Nádobí je vyrobeno z velice kvalitního porcelánu a díky klasickému designu se hodí do kažadé kuchyně. Pekáč a zapékací mísa patří k základní výbavě každé kuchyně. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem. Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou.


Zapékací misky s pokličkou

V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření. Každá zapékací mistička sestává z kastrůlku s rukojeťmi a vhodné pokličky.


K dostání v různých barvách. A samozřejmě máte širokou škálu volby. Inzerát ZAPÉKACÍ MISKY S POKLIČKOU v okrese Benešov, cena 60Kč, od Safra na Sbazar. Keramická dóza na máslo s pokličkou , kterou lze použít také k zapékání a pečení. Máslenka je ručně zpracovaná, mohou se objevit drobné nerovnosti v barvě, které však dávají vyniknout na originalitě.


Servírovací misky jsou ideální k servírování polévek nebo horkých pokrmů. Lze je vyndat přímo z trouby a ihned servírovat. Jsou odolné do 2°C, lze je používat jako zapékací misky.


Porcelánové zapékací misky vynikající pro přípravu pokrmů v pečicí troubě. V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně unikátní silikonové misky pro přípravu a uchování pokrmů. Vhodná do teploty až 230°C.


Zapékací miska s pokličkou - souprava 6ti kusů. V držadle pokličky je dírka pro odvádění páry. Z obou stran lakováno silnou vrstvou glazury. Tyto keramické zapékací misky se skvěle hodí jak do elektrické, tak i plynové trouby.


Můžete je také použít v mikrovlné troubě. PEPI připravila: pro Váš byt, dům a chalupu kvalitní domácí potřeby, kuchyňské vybavení a domácí spotřebiče. Ideální k pečení, zapékání, servírování a skladování pokrmů. Pečené kuře či francouzské brambory si vychutnejte ze zapékací mísy z naší nabídky.


Zapékací misky s pokličkou

Jídlo z ní bude chutnat skvěle a ještě vám prozáří kuchyň díky svému barevnému provedení. Celkový charakter je hřejivý, jemný a pěkný. Výrobky jsou vždy v souladu s nejnovějšími trendy a módou, nebo někdy i dokonce trochu napřed.


Inzerát Miska s pokličkou a misky v okrese Louny, cena 200Kč, od Bazar - prodej na Sbazar. Popis: Prodám i samostatně - porcelánovou misku s pokličkou. Menší zapékací keramické misky , k dostání po sadách více kusů, jsou vhodné na přípravu moučníků.


Tyto misky jsou mají kvalitní keramický povrch a dezert v nich můžete rovnou podávat. V miskách můžete připravovat lahodný čokoládový fondant, což je dortík s tekutým čokoládovým středem, nebo luxusní. ALPINE LODGE Miska jelen cm. BAMBOO Bambusová miska cm.


Při manipulaci s miskou oceníte dvě ucha po obou stranách. Je vhodná do klasické i mikrovlnné trouby a také do myčky nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky