pondělí 18. ledna 2021

Zelák 10l

New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding.


Zeláky, nádoby, víka, medáky s poklicí, nádoby na utopence, nádoba na uskladnění zeleniny, ovoce a masa, sádláky, těžítka do zeláků. Součástí je poklička i zátěž. P oměr plnění zeláku zelím je 95.


Do sudu se nesmí lít horká voda, kvůli možnému popraskání. Keramická nádoba na nakládání zelí, masa apod. Vyrobeno tradičním způsobem z př. Pro výrobu výrobce používá vlastní výrobní hmoty a glazury.


Technologie výroby umožňuje vyrábět litím, zatáčením i lisováním. Používané glazury jsou zdravotně nezávadné. Hrnec na zelí zelák 10l s víkem, keramický.


Zelák keramický sud na zelí 10l s víkem. Vhodný k nakládání zelí,masa nebo okurek. Poctivá česká keramika Krumvíř. Doprava zdarma od 9Kč. Tradiční kameninový hrnec.


Pod hrdlem jsou kvůli lepší manipulaci přidělaná keramická ucha. Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve Vaší kuchyni. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů.


Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí, utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Tvar má kónický, kdy se v horní části, kde jsou připevněná keramická ucha začne opět uzavírat. Barel zelák l plast. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Horní ohraj je poté kolmý rovný pruh. Na něm je položené víko. Do kuchyně Kuchyňské náčiní a drobné elektrospotře.


Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky. Těžítko je pouze jako režné, neglazované. Balení obsahuje 1pár těžítek, vytvoří kruh, dostačující na zelák.


Kč s DPH Kč bez DPH Kč DPH. Sud na zelí, keramický. Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů. Zboží vozíme pouze přepravcem Toptrans kde je jistota doručení zásilky v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky