pondělí 25. ledna 2021

Zelák 30l

Visit One Of Our Shops. Feel Secure Without Straps. Blessed With Bigger Boobs. Součástí je poklička i zátěž. P oměr plnění zeláku zelím je 95.


Zeláky, nádoby, víka, medáky s poklicí, nádoby na utopence, nádoba na uskladnění zeleniny, ovoce a masa, sádláky, těžítka do zeláků. Zelák keramický sud na zelí 30l s víkem. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů. Vhodný k nakládání zelí,masa nebo okurek.


Hrnec na zelí zelák 30l s víkem, keramický. Sudy na zelí nezasíláme, možnost pouze osobního vyzvednutí. Od Kulináře zakoupíte keramické zeláky vyrobené v České republice. Vyzkoušejte náš recept na tradiční kysané zelí. Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů.


Prodám zelák 30l včetně víka. Inzeráty zelák - aktuální inzeráty na Sbazar. Kč , Vsetín zelák prodám zelák , objem cca 25- 30l , s víkem.


Koupili jsme zelák , ale protože jsme nikdy nenakládali, tak bychom uvítali nějaký osvědčený recept na nakládání zelí. Používá se ke kvašení a skladování zelí a pro jinou. Free Shipping Available. Sud hrnec na zelí keramika zelák - 30l. Keramický sud na zelí s víkem v různých objemech.


Pod hrdlem jsou kvůli lepší manipulaci přidělaná keramická ucha. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí, utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Do l zeláku kupuji kg krouhaného zelí, docela si s nakládáním vyhraju, soli dávám jen tolik, aby zelí změklo a postupně mačkám do hrnce.


Poměr plnění zeláku zelím je 95. Po stranách má zelák uši. Vzhledem ke křehké povaze materiálu, zboží nezasíláme. Je možný pouze osobní odběr.


Vážení zákazníci, na základě doporučených preventivních opatření proti šíření koronavirové nákazy prosíme, abyste své objednávky platili online platební kartou a minim. Na podzim si naložíte bílé zelí do kameninového hrnce a budete mít zdroj domácích přírodních vitamínů po celou zimu. Právě jsme koupili malý 5L zelák a zkoušíme i netradičně nyní na jaře. Do 5L zeláku se vešlo cca 4kg zelí, tak aby šlo zatížit a zbyla malá rezerva. Zelí bylo 5kg, po očištění mohla být čistá váha 4kg.


Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve Vaší kuchyni. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zelák. Při převzetí zásilky je nutné ji ihned zkontrolovat před přepravcem, na případné pozdější reklamace nebude brán zřetel. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky