úterý 19. ledna 2021

Závěsný vak na jahody

Topsy Turvy – závěsný vak na pěstování jahod nebo bylinek. Vak udržuje potřebné teplo a ideální vlhkost. Jednoduchá montáž, bez zbytečné námahy, stačí zavěsit! Kúpila som ťahavé jahody , chuťové sú fajn a rodia stále, ale nejak sa zabudli. Servírujte na stůl vždy čerstvá rajčata nebo jahody – rovnou z balkonu či terasy!


Na čerstvé zelenině a ovoci vypěstovaném doma bez chemických přísad a pesticidů či konzervantů si s chutí pošmáknete.

S domácím ovocem a zeleninou již nechcete nakupovat v supermarketu. Pevný, polyetylenový, znovupoužitelný vak na pěstování jahod. Každý vak obsahuje pěstících otvorů. Pomáhá předejít riziku napadení škůdci a nutnosti pletí. Stačí zavěsit, nasadit, přisypat hlínu a zalévat – doručení po ČR zdarma!


Dokonalý závěsný truhlík na ovoce a zeleninu! Nyní můžete snadno pěstovat rajčata, jahody , baklažány, okurky, papriku, bylinky a spoustu dalších! Konstrukce závěsného truhlíku je pro rostliny dokonalá - látky dodávané během zalévání a přihnojování plynoucí shora dokonale poskytují rostlinám živiny.

This feature is not available right now. Závěsné vaky na jahody. Please try again later. Revolúcia v pestovaní jahôd. Rostlina údajně snadněji vstřebá zalivku a hnojivo díky využití gravitace.


Neviem, ale ja som záhradníkova dcéra, ako muž často tvrdí, lebo ja musím mať vždy pravdu, ( a ak nie som si istá tak mi poradíte ) ale som to videla, neviem ako by rástli paradajky, Tahavé kvety, jahody možno, ale čo ide za slnkom hore? Polštář lze vyjmout (zip) a bezpečně umýt. Vak je velmi příjemný na posezení.


Aga závěsný vak , který vyroben ze silné látky a sedák je měkký, pohodlný polštář o průměru cm. Celkové hodnocení: Jsem ráda ze jsem si pytle koupila. A na odbyt to nešlo ani poté, co šla cena dolů na polovic, komentuje Tomáš Březinský, šéf oddělení zahrady hobbymarketu Bauhaus. Hledali jste závěsný vak ? Nádoby na zavěšené pěstování přitom nezatracuje, považuje je za výborný systém třeba pro pěstování bylinek nebo jahod. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Skvěle šetří prostor a při sklízení se nemusíte ohýbat, plody nejsou zašpiněné a po sklizni vak jednoduše složíte. Cena za balenie 2€ s DPH. Na našem webu naleznete tisíce slevových nabídek od prověřených poskytovatelů slev.

Nechcete zbytečně ztrác.

Závesný vak na paradajky alebo jahody. Chcete-li pěstovat v pytli jahody , kupte prostě pytel substrátu na jahody , vyřízněte do něj otvory a do nich zasaďte sazenice jahod. Prořízněte nebo propíchejte i otvory do dna pytle, aby mohla odtékat voda. Té by ale na zalévání nemělo být moc, protože igelitový obal zadržuje vlhkost poměrně dlouho. Jahody poslal poštou společně s několika dalšími druhy rostlin.


Protože se jednalo o frigosadbu, nebyly na rozdíl od ostatních vysazeny v květináči, ale pouze zabaleny v igelitovém pytlíku a papírovém obalu, kde čekaly na zkrácení kořínků asi o třetinu a následné přesazení. Děti v něm najdou útulnou skrýš, místo pro odpočinek i dovádivé hry. Akční nabídka od Vykupto.


Vše na bazény koupíte v e-shopu Bazenonline.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky