neděle 31. ledna 2021

Zavařovací sklenice twist

Vyberte si zavařovací sklenice Twist (šroubovací uzávěr - hrdlo) v různých atypických provedeních - vhodné na zavařování masa, ovoce, zeleniny či jiných potravin. Použití se zavařovacím víčkem Twist o průměru mm. Možnost velkoobchodních odběrů za individuální ceny.


Závitové zavařovací sklenice Twist za velkoobchodní ceny. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Sklenice zavařovací OKURKÁČ. Hrdlo na víčka se závitem TWIST o pr.


Rozměry: objem 7l, pr. Prodáváme levné zavařovací sklenice , plechovky, víčka na sklenice a zavařovací potřeby. Vlastní sklady, maloobchod i velkoobchod. Víno Destiláty a Nápoje. SKLENICE NA ZAVAŘOVÁNÍ TWIST , IR THERMIC s. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Na zavařování ovoce, zeleniny, masa i hub. Zavařovací víčko twist pro výživové sklenice. Tato velikost s objemem l je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny.


Balení sklenic obsahuje ks. Víčka zavařovací Twist 8 ks šroub. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodné do myčky na nádobí.


Zavařujete-li rádi, jsou tyto sklenice pro Vás. V naší nabídce naleznete sklenice jak standardních tvarů, tak atypického vzevření v objemových velikostech od 1ml po 9ml. Velkoobchodní i maloobchodní prodej.


Twist -off uzávěry Korky, grifkorky Korunky Korunky twist. Nabízíme ke sklenicím na zavařování barevné uzávěry - víčka. Je vhodná k zavařování kompotů, marmelá hub, okurek a mnoho jiného. Objem sklenice : 7ml.


Zavařovací sklenice twist

Prodám velké, šroubovací, 1x použité, zavařovací sklenice typu TWIST. Zdarma přidám šroubovací víčka. Vše je čisté, nepoškozené, bez etiket a polepů. K odběru jsou kdykoliv v Lounech. Kč s DPH: 1Kč bez DPH: Koupit.


Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky