čtvrtek 19. listopadu 2020

Výroba plsti

Výroba plsti

Ukázka z výroby kotoučů. Máte zájem o jiný výrobek, rozměr či materiál? Obraťte se na nás, rádi Vám pomůžeme.


Touto technologií se v současné době vyrábí téměř všechny plsti , protože je podstatně levnější než valchování. Jako surovina se zde dají používat i vlákna bez šupinatého povrchu, proto je u velké části výrobků vlna nahrazena chemickými vlákny. Brnenska tovarna plsti , s. Plsti se vyrábějí z vlákenného rouna jako netkaná textilie nebo zplstěním povrchu tkanin a pletenin. Plst je na hraní velmi příjemný materiál, díky výplni jsou hračky měkké, lehké, příjemné na dotyk.


Adresa děčínského závodu: NETEX, spol. Plsti se liší složením, hustotou, barvou a dalšími vlastnostmi, které určují vhodný způsob použití. Platí, že plsti s vyšší hustotou se používají pro výrobu podložek a plsti s hustotou nižší mají zase lepší zvukově izolační vlastnosti. Velmi pórovitá plst je zase vhodná pro výrobu filtrů. E-shop společnosti NETEX, spol.


Vybrala jsem několik tipů na zdobení kraslic a velikonoční tvoření, hlavně s ohledem na zvládnutelnost tvoření s dětmi, ale i pěkný výsledek, který potěší a nedá moc zabrat. Save the earth and look damn good doing it. Návod na to, jak si sami můžete snadno vyrobit plstěnou kuličku. Z ní pak můžete vyrábět různé šperky - od náramků přes náušnice až po náhrdélníky.


Vyrobte si ptáčka podle návodu jako brož, nebo jej připevněte na špejli jako ozdobu do květináče. Plstěné „látky“ byly v minulosti používány na oděvní doplňky, nebo jako přikrývky a nebo ke stavbě obydlí. Samostatnou skupinou bylo plstění „hotových výrobků“, jako.


Výroba plsti

Vyrábí se z minerální plsti a slouží pro izolování potrubních rozvodů. IZOTUB pro malé a střední průměry má tvar meziválcové skruže s podélnou spárou, a od tloušťky izolace 40mm je doplněn i zámkem pro snadnou a kvalitní montáž. Pro větší průměry potrubí má tvar dvou do sebe zapadajících segmentů. Dodáváme vlněné plsti a netkané textilie. Nabízíme klasický sortiment v metráži i plstěné výrobky všech barev, rozměrů a tvarů pro průmyslové i hobby využití.


Rozsáhlejší informace o plsti a rounu vč. Sám termín plstění znamená propichování ovčí vlny (rouna) plstící jehlou. Vlákna vlny se do sebe zaplétají a rouno získává žádaný tvar.


Výroba plsti

Nejsnadněji se takto zaplsťují kuličky – viz náš návod na plstění pro začátečníky. K vytvoření zajímavého vánočního věnce, kterému to bude slušet na vašich dveřích nebo nad krbem, budete potřebovat několik ozdob z plsti. Jejich výroba je velmi snadná, protože plsť se netřepí a pro šití můžete použít ty nejjednodušší stehy. Nebo bude stačit dokonce jen lepidlo, pokud vás šití neláká.


Minimální objednávkové množství pro speciálně vyrobenou barvu je pro každý typ plsti odlišné. Motiv Dynamická zobrazení. Používá technologii služby Blogger. Výrobní čas je - týdnů. Frézovanie CNC frézami a rezanie laserom.


Podložky z plsti ve tvaru koleček se samolepem. Lze aplikovat na židle, stoly. Tlumí nárazy a chrání podlahy proti poškrábání. Naše firma vyrábí sedadla, zádová opěradla, upínací pásy a polstrování invalidních vozíků a křesel. Dále pak vyrábíme brašny a tašky pro pošty a doručovatele.


Polstrování kovových kufrů. Obaly na měřící přístroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky