pondělí 16. listopadu 2020

Výroba vykrajovátek na perníčky

Ve stejném stylu si objednejte i tiskátko na papír nebo na textil. Pořiďte si stylový doplněk do vaší kavárny: sušenky s logem nebo originální šablony na zdobení kávy. Překvapte své zákazníky, zaměstnance a spolupracovníky originálními firemními dárky v podobě vykrajovátek nebo upečených sušenek.


Klasická vykrajovátka z pocínovaného plechu patří k jedné z mnoha vánočních tradic, které se zaryli do paměti lidí. Každý rok se navíc objevují nové a nové tvary vykrajovátek , které nezahrnují pouze tradiční vánoční symboly, ale také dopravní prostředky, zvířata nebo květiny. Vykrajovátka jsou vytvářena na základě návrhů od zákazníka nebo na základě výběru v galerii.

Zákazník zodpovídá za vlastní grafické návrhy vykrajovátek. Pro jejich výrobu je ideální poslat logo nebo obrázek v křivkách, ale postačí i náčrt rukou. Pokud je potřeba, tak tyto návrhy jsou po konzultaci upraveny tak. Milá Hedviko, mám svého tvořitele vykrajovátek , je to asi ale složitější, než to vypadá. Vysvětloval mi, že musí být nějaké udělátko na to, aby se mohl plech (o nerezu nemluvím, to je materiál spešl) tvarovat do obloučků, hran a tak, rukama se to neudělá a pak se musí konce spojit tzv.


Ať už je Svratecko jakékoliv, nelze mu upřít, že je místem s dlouholetou tradicí výrobků, jako jsou vykrajovačky, vykrajovátka, formičky a ostatní cukrářské a pekařské potřeby. Jedno ale bylo jasné už. Výroba vykrajovátek a dortových forem, Jakub Felcman.


V našem eshopu můžete vybírat z téměř 1druhů dortových forem, 4druhů vykrajovátek , velkého množství vyklápěcích formiček a různých doplňků.

Na našich stránkách nabízíme spoustu vykrajovátek , formiček, báboviček, dortových forem, sáčků na zdobení, zdobících špiček, tvořítek na mandlové těsto, patchworků a jiných šikovných věciček do kuchyně. Letos jsem se naštvala a zkusila a vyšla. Na podruhé pak zas ne no příště už budu prosívat, a opravdu podle návdu přesně, žádný úlevy. Ukážeme si jak jednoduše vyrobit cukrářský kornoutek z pečícího papíru. Je to jednoduché a zdobení moučníků pro vás teď bude hračka.


Zkuste půjčit kornoutek dětem, kreativitě. Udělejte si zásobu vykrajovátek na perníčky. Můžete jimi vykrajovat i jiná těsta. Zabavíte tak děti na dlouhé hodiny. Nejoblíbenější tvary jsou zvoneček, stromek, srdíčko nebo vánoční hvězda.


Nabízíme vykrajovátka značek Ibili, Kovovýroba Bystřice nebo Jakub Felcman. Návrhy vykrajovátek vám také můžeme vyrobit z fotografie. Návrh může být buď vytvořen na počítači, nebo i ručně nakreslený. Ideální tloušťka linky je necelý mm, proto pro návrhy kreslené ručně použijte klasickou fixu (nepoužívejte propisku, tužku či tenký centropen). Další den těsto vyválíme a pomocí vykrajovátek vykrajujeme perníčky.


Potřeme je rozšlehaným vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C pár minut, dokud nebudou perníčky zlaté. Perníčky umístíme na plech vyložený pečícím papírem. Výroba speciálních vykrajovátek a dárkových krabiček v předvánočním období trvá 3-týdnů (u některých výrobců i déle), proto je pro nás velmi důležité je objednat co nejdříve a pečení a výrobu perníčků pečlivě naplánovat.

Adventní svícen je ozdobou svátečního stolu. Sotva začal podzim a my už připomínáme předvánoční advent? Možná to působí trochu nepatřičně, ale pokud máte rádi advent, pak pro nás budete mít pochopení. Peču tyto perníčky na Velikonoce už několikátý rok - jsou úžasné!


Díky těmto perníčkům jsme u nás populární - koledníci k nám na Velikonoční pondělí chodí i několikrát (aby dostali perník :-) ). Naše kvalitní cukrářské potřeby, vykrajovačky, formičky a ostatní potřeby pro pečení a vaření Vám vykouzlí ty nejhezčí tvary.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky