úterý 3. listopadu 2020

Zavařovací víčka twist

Zavařovací víčka twist

Možnost velkoobchodních odběrů za individuální ceny. Víčka zavařovací Twist 8 ks šroub. Zavařovací víčko twist dekor ZELENINA. Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy Kč s DPH.


Použití víčka se šroubovací sklenicí na zavařování Twist o vnějším průměru hrdla mm. Twist Off TO jsou závitová víčka určená k domácímu a průmyslovému konzervování. Závitová zavařovací víčka Twist za velkoobchodní ceny. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Jedná se o standardní průměr víčka mm, ovšem s výškou (resp. hloubkou) mm.


Tato víčka budeme vyrábět dle objednávek zákazníků. Barvy dle našeho standardu - zlatá, stříbrná, bílá, červená, zelená, černá. A pro včelaře nový motiv, jak je zobrazeno na.


Zavařovací víčka twist

TWIST 1BÍ i na maso Závitové víčko TWIST 1ke sklenici na zavařování je víčko se šroubovacím uzávěrem typu RTS. Víčko zavařovací Twist Zelenina, šroubovací ks. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Twist víčka na české zavařovací sklenice 2ml. Tradiční český výrobce Obal Rozkoš. Sklenice zavařovací OKURKÁČ.


Hrdlo na víčka se závitem TWIST o pr. Rozměry: objem 7l, pr. Prosím povolte JavaScript aby tato webová stránka byla plně funkční.


Víčko TWIST, mm, na zavařovací sklenice 7ml (lidově sedmičky nebo litrovky). Vyberte si z různých profilů - rovné nebo vlnkovité. Víčko může být bílé nebo zlaté, dle dodání od výrobce, foto ilustrační.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články.


Zavařovací víčka twist

Barva bílá (dle dodavatele). Vhodné na malé sklenice typu přesnídávek. Balení obsahuje ks víček. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie ZAVAŘOVACÍ VÍČKA. Tato velikost s objemem 1ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny.


Víčko Twist na zavařovací sklenice 10ks, 66mm, motiv ovoce 49. Víčko na šroubovací zavařovací sklenice, pouze do 100°C, motiv zelenina, výška 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky