středa 1. července 2020

Vodotěsná překližka cena

DYAS film – překližky vodovzdorné s povrchovou úpravou. Překližka vodovzdorná protiskluzová bříza mm za 45Kč. Cena na Aukru je uvedena za jednu desku x 5m. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh.


Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr. Odolnost proti vlhkosti. Neleží na vrstvách a nedeformuje se. Vodotěsná překližka nepodléhá ničení pod vlivem vlhkosti.


Vysoká pevnost materiálu nezasahuje do procesu zpracování. Kombinace s jinými stavebními materiály. Používá se na šalování (víceobrátkové bednění) pohledového betonu.


Vodovzdorná překližka s folií - popis. Dýhy se na sebe lepí vždy v kolmém směru vláken. Lepení překližky v kolmém směru zvyšuje její pevnost. Nejčastěji jsou vyráběny z břízy, topolu a borovice.


Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny křížem. Využijete ji hlavně při šalování betonu, na jednorázové obaly apod. Oproti rostlému dřevu mají překližky lepš.


V hladké a protiskluzové variantě. Nejvhodnější pro přívěsné vozíky a korby nákladních aut. Našli jste jinde nižší cenu? Neváhejte a informujte nás.


Vše prověříme a pokud to bude možné, nabídneme Vám ještě lepší podmínky pro Váš nákup. Nabízíme nejvýhodnější ceny zboží od oficiálních dovozců, distributorů a zastoupení jednotlivých značek. Nesmí přijít do delšího styku s vodou. Vyrobeno laserovou technologií - dno má tmavší hranu. Na přání lze měnit počty díre.


Oboustranně broušené desky. Váš prohlížeč nám dovoluje přebírat informace cookies. Díky nim Vám můžeme zjednodušit procházení eshopem a udělat Vaší návštěvu u nás příjemnější. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ.


Prodávající si vyhrazuje právo v rámci své obchodní politiky a aktuálního nákupu od dodavatele měnit ceny za zboží v průběhu celého kalendářního roku. NIRGOS prodej truhlářské překližky. Nabízíme kvalitní, 1 březovou překližku vhodnou pro betonářské práce a jiné použití.


Naše překližka není od čínských výrobců. DPH Na centrálním skladě. Produkt nabízíme v následujících variantách: Síla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky