čtvrtek 16. července 2020

Výklopná šatní tyč

Sklopné šatní tyče, dratenyprogram. Aristokrati mívali své komorníky, kteří jim vždy vyndali oblek ze skříně a připravili jim ho. Takového služebníka dnes supluje sklopná šatní tyč.


Nemusíte mít ani modrou krev a tenhle nerezový sklopný sluha vždy spolehlivě vyndá šaty ze skříně. A to hlavně z prostorů, kam byste jindy bez. Tato výklopná šatní tyč je vyrobena z kovu. Výklopná šatní tyč D6se hodí ke skříni D653. Je to velice praktický doplněk.


Jsou ekonomické přesto dostačující při použití v menších délkách a vynikají svou kvalitou a pevností. Stejně jako sklopné šatní tyče pro použití v místnosti s vysokým stropem. M-KUPR Žďár nad Sázavou patří mezi přední dodavatele nábytkového kování od renomovaných světových i českých výrobců.


Výklopná šatní tyč

Vyberte si z nabídky kování, drátěného programu a dalších komponent. Ke každé vestavěné skříni dostanete let. Je důležité počítat s tím, že optimální prostor pro šatní tyč , respektive pro ramínka s oblečením, je 5mm. Detailní popis produktu. Zboží Vám dovezeme, platba je však nyní možná pouze převodem, děkujeme za pochopení.


Cena je celou metrovou tyč. Objednejte si náš produktový katalog nebo navštivte e-shop. Nabízíme vybavení pro kanceláře, jídelny, sklady a provozy. Rozvoz zboží po celé ČR zdarma!


Výklopná šatní tyč

Vnitřní vybavení skříně tvoří šatní tyč a ve spodní části jsou výklopná dv. Kromě klasických šatních tyčí je dnes možné si do vestavěné skříně pořídit i sklopné šatní tyče nebo výsuvné šatní tyče – vše pro maximální komfort a přehlednost při ukládání oblečení. KATE 7masiv smrk nelakovaný zrcadlo zásuvky police šatní tyč. Překrásná, takřka symetrická šatní skříň větších rozměrů udělá z každého pokoje pohádkovou místnost.


Kovová šatní tyč v barvě chrom lesk. Maximální délka šatní tyče je 300cm. Vzhledem k variabilním šířkám lze použít v užších i širokých skříních. Zdvihací mechanismus včetně tlumení zajišťuje tlumené dojíždění šatní tyče. Tento systém lze použít u vyšších skříní i ve vyšších polohách.


Výklopná šatní tyč

V kategorii naleznete produkt 9. Nakupte z pohodlí svého domova na eshopu. Pro šatní tyče s průměrem mm Hettich Držák šatní tyče hnědý, ks Nábytkové vybavení koupit v online obchodu OBI nyní! Tablo TAobsahuje zásuvky, výklopná dvířka a uvnitř šatní tyč na zavěšení ramínek, úložné police a dále několik otevřených úložných polic z venku skříně.


Nábytek Tablo je velice funkční a může se vyjímat i ve Vašem pokoji. Hlavné výhody: funkčnosť, moderný nadčasový dizajn. Naše nabídka obsahuje pestrou škálu barev, materiálů i konstrukcí. Podívejte se například na výběr šatních skříní se zrcadlem.


Výklopná šatní tyč

Hlavní výhody:funkčnost, moderní nadčasový design. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Kuchyň a voda: Kuchyňská linka s velkou pracovní plochou Prostorné zásuvky s pomalým dojezdem hořákový vařič s krycím sklem Velký nerezový dřez s krycím sklem Nádrž na čerstvou vod.


Potřebujete-li tyč nařezat, připište rozměry do poznámky v objednávce Na dobírku lze zaslat tyč max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky