čtvrtek 2. července 2020

Vstřikovací čerpadlo bosch

Rotační vstřikovací čerpadlo s radiálními písty VR (VP44) bylo vyvinuto pro rychloběžné vznětové motory s výkonem až kW na válec. Konstrukční skupiny čerpadla VR Čerpadlo VR sestává z následujících konstruk-čních skupin uvnitř tělesa čerpadla a na. Můžete si být jisti, že naše repasované palivové čerpadlo Bosch bude pracovat efektivně a úsporně. Vstřikovací čerpadlo s implementovanou řídící jednotkou do konstrukce čerpadla.


Vstřikovací čerpadlo bosch

Doprava ZDARMA a doručení již následující pracovní den. Zboží bylo podrobeno zátěžovým testům na autorizované testovací stanici. Protokol o výsledku testu a kalibraci je součástí produktu. Díl je připravený k montáži do vozidla. Price Match Promise on Genuine Bosch Spare Parts.


Free Shipping Available. CPse vyznačuje v současné době nejmodernější konstrukcí. Je to jednoduché nebo dvojité pístové radiální čerpadlo.


Vstřikovací čerpadlo bosch

Regulace výdeje čerpadla se provádí na boční straně přívodu paliva pomocí podavače s elektromagnetickým ventilem (jako u CPa CP1H). Stále se vyskytují i mechanická a elektronická vstřikovací čerpadla. Vybírejte si ve velkém množství vstřikovacích čerpadel Bosch pro všechny typy vozidel. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Order Online or Call Us. Kitchen Parts and Accessories.


Vstřikovací čerpadlo bosch

Dishwasher Parts and Accessories. Vážení klienti, provoz našeho webu a e-shopu zůstává i navzdory opatřením Vlády ČR nepřerušený. Telefonní linka dále přijímá hovory. Inzerát VSTŘIKOVACÍ ČERPADLO BOSCH v okrese Benešov, cena dohodou, od Honzamazi na Sbazar.


Popis: Továrně 1 repasované vstřikovací čerpadlo BOSCH. Vhodné na Passata B Oktávia. Bosch , vstřikovací čerpadlo Ford Transit, páka, palivové hadice, vysokotlaké čerpadlo. Fordu Transit, který rád zkazit. Ve vstřikovacích čerpadel VPvysokým tlakem paliva typu je generován pouze v jednom pracovním pístem v axiálním směru uvnitř hlavy.


Vstřikovací čerpadlo bosch

Opravené Čerpadlo Ford Transit 2. Ty hlavy se používají větší až u mnohem větších výkonů. Sériové čerpadlo , pokud je v pořádku, má obrovské rezervy, takže kdo chce výkon v naftě, přidává na palivu, nebo dává větší trysky. Možnost připojit vlečku do horního i spodního závěsu.


Repasované Vysokotlaké čerpadla se funkčně rovná stavu nového kusu. V roce 19se do sériové výroby dostal první osobní automobil se vznětovým motorem vstřikovacím čerpadlem firmy Bosch. Tento web využívá k některým funkcím, jako je přihlašování, analýza návštěvnosti nebo personalizece reklam, soubory cookie.


Prodám NOVÉ, NEPOUŽITÉ vstřikovací čerpadlo BOSCH do Ford Focus. Provádíme měření emisí dieselových motorů. V neposlední řadě provádíme úpravy řídících jednotek (Chiptunning) špičkové kvality nejen osobních, ale i užitkových a nákladních automobilů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky