čtvrtek 16. července 2020

Watersavers perlátor

Free Shipping Available. Watersavers offer a range of WRAS approved multi-jet based pulse water meters for monitoring and measuring water usage in buildings. Almost pressure-independant water-saving product. Not appropriate for pressureless boilers.


Small aerator (TT = Tom Thumb) suitable for spouts with a very small diameter, as well as for designer fitting. Odšroubujte starý perlátor.

Zkontrolujte, jestli bylo odstraněno i staré těsnění perlátoru. Odstraňte hrubé nečistoty ze závitu baterie. Dbejte na to, aby byl šetřič našroubován rovně a byl pevně utáhnutý, jinak může docházet ke stříkání a rozptylu vody.


Navíc proud vody není na dotek moc příjemný. Pokud je úsporný perlátor kovový, koroduje stejně jako obyčejný perlátor a bakterie mohou kontaminovat vodu. Každý z těchto balíčků je schopný ušetřit rodině velké množství peněz a pomáhá správně hospodařit s vodou.


Každý litr pitné vody a každá koruna se počítá. Názorné porovnání běžných perlátorů se šetřiči od společnosti WATERSAVERS , s. Co je to úsporný perlátor ?

Jsou jediné svého druhu, u kterých si sami můžete nastavit požadovaný průtok podle toho, jak je vám proud provzdušněné vody příjemný. Jde o nejsnazší způsob, jak ušetřit za vodu a energie na její ohřev. Navyše prúd vody nie je na dotyk moc príjemný. Ak je úsporný perlátor kovový, koroduje rovnako ako obyčajný perlátor a baktérie môžu kontaminovať vodu. Vezměte si obyčejný perlátor na vodovodní baterii, který se časem zanese vodním kamenem a může začít korodovat.


S ním porovnejte antivápenný šetřič vody Watersavers. Tento spořič je mnohem hygieničtější, protože se na něm neusazuje vodní kámen a nemnoží se tak ani žádné bakterie. Při výběru je možné i porovnávat stávající vyšroubovaný perlátor a jeho závit s nově vybraným. Není to opravdu nic složitého, protože Watersavers u jednotlivých typů uvádí i baterie, ke kterým se hodí. Jak vybrat ten správný perlátor pro vaši baterii?


Stačí odšroubovat váš stávající perlátor a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Normální perlátor totiž postupem času koroduje a usazuje se v něm vodní kámen, k čemuž stačí již zhruba dva roky používání. Ten je ideální živnou půdou pro bakterie, například legionellu, která napadá dýchací cesty a svým působením může vyvolat i zápal plic.


Odskrutkujte starý perlátor. Skontrolujte, či bolo odstránené aj staré tesnenie perlátora.

Odstráňte hrubé nečistoty zo závitu batérie. Dbajte na to, aby bol šetrič naskrutkovaný rovno a bol pevne utiahnutý, inak môže dochádzať k striekaniu a rozptylu vody. Brněnská firma Watersavers vymyslela unikátní perlátor na vodovodní baterie.


Díky němu mohou lidé ušetřit až procent vody, aniž by o tom vlastně věděli. Zatím se jich prodalo statisíce a zájem o ně projevila například indická vláda. Vyberte si u nás kvalitní spořiče vody za nejlepší ceny na trhu.


Skvělý výběr od prověřených výrobců. Spořiče vody Vám pomohou ušetřit až drahé vody a Vašich peněz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky