úterý 28. července 2020

Vykrajovátka písmena

Vykrajovátka v sadě jsou praktická i cenově výhodná. Sady jsou výhodnější cenově, a budete mít také několik druhů cukroví v podobných tvarech nebo se stejnou tématikou. Vybírejte vykrajovátka na cukroví podle svých představ a potřeb z mnoha tvarů a velikostí. Vaše cukroví bude mít vždy perfektní tvary. Nerezová vykrajovátka - písmena - Ibili.


Vykrajovátka písmena

Jde o vykrajovací doplňky zhotovené z velice kvalitní oceli, jejichž velikost je 5cm. Popusťte proto uzdu své fantazii a začněte při pečení také. Jen u nás koupíte se slevou pouze za 1Kč.


Plná záruka spokojenosti. Dostupnost produktu: Skladem u dodavatele Doručení plně pojištěnou zásilkou za až pracovních dní. Plně ručíme za bezpečný nákup a Vaši spokojenost.


Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookies. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jiní tvrdí, že patří k nejkrásnějším koutům naší země. Ať už je Svratecko jakékoliv, nelze mu upřít, že je místem s dlouholetou tradicí výrobků, jako jsou vykrajovačky, vykrajovátka , formičky a ostatní cukrářské a pekařské potřeby. Ide o vykrajovacie doplnky zhotovené z veľmi kvalitnej ocele, ktorých veľkosť je cm.


Popustite preto uzdu svojej fantázii a začnite pri pečení taktiež tvoriť. Pečete cukroví, dorty a dezerty? Marně nacházíte slova při zdobení cukroví? Vyzkoušejte tuto velkou sadu formiček, která to napíší za vá. Potom vás čaká ďalšia veľká výzva – dať mu ten správny tvar.


Veľa krásnych motívov vám pomôžu bez námahy vykúzliť vychytané vykrajovače či dizajnové razítka DELÍCIA. Porovnání cen vykrajovatka pismena , srovnání cen vykrajovatka pismena na portálu HLEDEJCENY. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Perfektní kombinace pro učení a zábavu. Vhodné pro širokou škálu kreativních hmot. Sada formiček ve tvaru písmen.


Vykrajovátka písmena

Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Patchwork - Extra velká číslice - 0. Kč Kč bez DPH Kč Kč bez D. Pak vás čeká další velká výzva – dát mu ten správný tvar. Spoustu krásných motivů vám pomohou bez námahy vykouzlit vychytaná vykrajovátka či designová razítka DELÍCIA.


Užijte si kreativní pečení s TESCOMOU. Vypichovače slouží k vykrajování textových a číslicových motivů z marcipánu a potahovací hmoty. Jsou to drobná vykrajovátka s pístem, která velice usnadňují práci. Vypichovače na abecedu z cukrářské hmoty vám díky svým tvarům umožní vytvořit nepřeberné množství textů.


Nemůžete vyplnit toto pole. CZK Malá abeceda klasická. Abeceda kurzíva - Velká písmena a čísla. Písmena , číslice, Sladilka.


Vážený zákazníku, po dobu vyhlášených vládních opatření k prevenci proti rozšíření koronaviru zajišťujeme přepravu pouze s přepravcem PPL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky