pondělí 8. května 2017

Bachl soklové fasádní desky

Izolační desky PERIMETER. K Poznámka: Pro jiné tloušťky si vyžádejte zvláštní nabídku. Desky z pěnového polystyrenu s vysokou pevností pro zateplení soklové části fasády.


Strukturovaný povrch usnadňuje nanášení omítky. Soklové fasádní desky slouží pro zateplení soklové části domu. Jedná se o polystyren s vysokou pevností, který je určen pro přímý styk se zeminou.


Povrch soklové desky je strukturovaný pro co nejsnažší finální povrchovou úpravu. BACHL EPS SOKLOVÁ DESKA. Bachl soklové fasádní desky - popis. Nejprodávanější Soklové desky. Dnes, po mnoha desetiletích úspěšného rozvoje, nabízíme jako koncern s výrobními závody v České republice, Německu a Maďarsku širokou paletu výrobků a služeb v řadě specializovaných oblastí stavebního průmyslu.


Poradíme Vám jaký polystyren dát na soklovou část, do podlahy, na střechu a strop, na plochu fasády, na zdivo Ytong, Porotherm, Heluz a další podklady. Související zboží DEN BRAVEN Thermo Kleber - pistolová lepící pěna 750ml - zateplovací systém EPS. Nejlevnější e-shop STAWEBNINY. Zboží za akční ceny, slevy.


Bechl soklové fasádní desky - z pěnového polystyrenu s vysokou pevností pro zateplení soklové části fasády. Struturovaný povrch usnadňuje nanášení omítky. Zateplení fasády polystyrenem vám přinese značné úspory na energiích, jak na vytápění, tak i na klimatizování v létě.


Stabilizováno v blocích před nařezáním, velmi přesné rozměry. Kč 1Kč bez DPH 1Kč 1Kč. Fasádní polystyren v kostce. Polystyrenové desky rozdělujeme na fasádní , podlahové, střešní a speciální.


Díky tomu lze tepelné izolace z pěnového polystyrenu využít pro kompletní zateplení obytných i komerčních objektů. Hliníkové a PVC profily, soklové a APU lišty. Lišty, profily a rohy můžete zakoupit s tkaninou pro lepší upevnění, v případě potřeby i bez tkaniny. Využívají se k perfektnímu zateplení v oblasti oken a rohů. Jednoduše se napojí na armovací tkaninu.


Desky ze stabilizovaného polystyrenu pro kontaktní fasádní zateplovací systémy. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Kvalitní, levný Polystyren nabízí nejstavebniny. Má zvýšený tepelný odpor a vyznačuje se šedivou barvou.


Mezi soklový polystyren řadíme tepelně izolační desky perimetr a XPS s vyšší pevností v tlaku a velmi nízkou nasákavostí. Soklové polystyreny mají podle typu výrobce různou barvu zateplovacích desek. Díky novému nařízení vlády kde je udílena vyjímka pro prodejny stavebnin je naše prodejna opět otevřená. V případě, že toto zboží není aktuálně skladem, vyzkoušejte jeho varinatu. Hledáte Webertherm klasik 25kg?


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Vítáme Vás na novém webu společnosti MPL Kauf spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky