středa 31. května 2017

Záložka do knihy s vlastní fotkou

Do každé knihy patří záložka. Málokterý čtenář přečte celou knihu jedním dechem a ideální způsob, jak si označit stránku knihy , na které skončil, je záložka. Využijte k tomu záložku s vlastní fotkou , která bude ozdobou každé knihy.


Potisk je stálobarevný, do knížky se neotiskává. Jak si vyrobit záložku do knihy. Také jste vášniví čtenáři, a často se ztrácíte v množství rozečtených knížek?


Máte rozečtenou knížku, něco vás vyruší, vy ji odložíte a pak nevíte, kde jste skončili. A co teprve děti, ty většinou vůbec nemají představu, na které stránce skončily. Usnadněte jim to s magnetickou záložkou.


Knížku budou otevírat s větší radostí, když se hned bez překážek vrhnou zpět do zajímavého. S Vaší objednávkou Vám pomůžeme K dokončení Vaší objednávky budeme potřebovat nějaká upřesní, která definujte v tomto okně. Do pole Data k objednávce zadejte odkaz na uložené fotografie, odkud si je máme stáhnout, popřípadě nám sem napiště poznámku k datům. Sdílejte mé stránky a videa :) A nezapomeňte se přihlásit k odběru videí!


Můžete vložit vlastní fotky do domečků hráčů, dopsat jména hráčů apod. Zvolit si můžete z různých motivů a rozmístění hracího pole. Zdravím Originální knihy a chci poděkovat. Na oslavě narozenin naší devítileté dcery Michalky šla vaše knížka z ruky do ruky. Všichni zírali, že něco takového je možné vyrobit.


Krásné pevné desky, ilustrace na jedničku a jméno holky na všech stránkách. Jednoduchá záložka s fotkou. Tato elegantní záložka sluší všem knihám bez ohledu na žánr, počet stran nebo barvu obálky. Průměr přívěsku s fotografií cm.


Délka kovové nožky cm. Materiál bižuterní kov. Pre toho, kto rád číta, bude trefou do čierneho záložka do knihy , na ktorej bude zobrazené presne to, čo vždy vyčarí úsmev na tvári a pripomenie krásny moment zo života. Tým, že som fotografka, Vašim fotkám sa povenujem aj po grafickej stránke.


Pytlík na přezůvky s potiskem. Katalog prací TOP práce Náhodná práce Diskuze Fotogalerie Kontakty Přidat vlastní. Originální záložka do knihy. Záložka s vlastní fotkou na přání. Kategorie: Domov obaly na knihy.


S radostí vám vyrobím záložku do knihy ve vintage stylu s vaší oblíbenou fotografií, obrázkem, textem apod. Podobně lze vyrobit také zrcátko, přívěsek na klíče, držáček na kabelku či magnet (viz náhledy ve fotogalerii). Hodiny s fotkou nebo dřevěný podnos na jídlo s vlastním motivem pro maminku? Tatínkové jistě ocení originální pivní tácky s fotkou.


Babičky nepohrdnou fotorámečkem ani vlastní etiketou na láhev či zavařovačku. Dědečkům se bude hodit fotkou označený přívěsek na klíče (kdyby náhodou). Naberte inspiraci a určitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky