středa 31. května 2017

Indukční varné desky siemens

Price Match Promise on Genuine Siemens Spare Parts. S flexIndukcí Plus Siemens můžete svou indukční varnou desku flexibilně nastavit podle aktuální potřeby. Kromě dvou tradičně uspořádaných varných zón máte k dispozici obdélníkové indukční varné zóny, které lze kombinovat do jedné velké zóny.


Nádobí tak můžete umisťovat, kamkoli potřebujete. Naše inovativní indukční varné desky Siemens s dotykovým ovládáním vám umožní vařit snáze, čistěji a bezpečněji. Díky intuitivnímu ovládání se z vašeho vaření stane zábava!


Siemens ED675FSB5E Moderní kombi- indukční varné desky pro více možností při vaření. CombiZone: umožňuje vaření ve velkých hrncích a pekáčích. PowerMove: pro pohodlné vaření. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Vybírat desku byste si také vy měli primárně podle toho, jaké funkce nabízí. Níže najdete výčet možných funkcí, které varné desky nabízejí. Některé z nich dnes mají indukční desky automaticky.


Moderní varné desky vás oslní přemírou funkcí, doplňků a jednoduchým ovládáním. Vybrat si můžete z plynových nebo elektrických indukčních a sklokeramických varných desek. V domácnostech jsou v současnosti díky bezpečnosti a energetické úspornosti oblíbené indukční varné desky. Kromě možnosti sloučení a rozdělení hlavní varné zóny se u indukční desky Siemens dočkáte i dalších užitečných funkcí.


Indukční varné desky siemens

Ovládání desky je dotykové, poměrně standardní, dozvíte se informace o navolené teplotě, času či zda je vypnutá plotýnka ještě horká. Indikace zbytkového tepla je v případě tohoto. Elektromagnetické pole přechází přes sklokeramickou plochu přímo do hrnce bez zbytečných ztrát. Tím se stává vaření s indukcí maximálně efektivní.


U nás najdete také indukční varné desky Elica s praktickým odsavačem par. Při používání indukční varné desky je nutné používat nádobí s magnetickým dnem. Varná deska patří k nejvyužívanějším kuchyňským spotřebičům. V naší nabídce naleznete varné desky od předních výrobců a vybírat můžete podle jejich funkce – sklokeramické, indukční a plynové.


Naše indukční varné desky sice ještě nedokážou zázraky, ale ve srovnání s konvenčními varnými deskami se přesto dokážou pořádně blýsknout. Nový TFT- dotykový display usnadňuje provoz všech funkcí varné desky. Sensor: po zahřátí automaticky udržuje požadovanou teplotu panvice, aby se zabránilo spálení. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Při vaření využívají princip elektromagnetické indukce, díky čemuž nevzniká teplo v desce, ale přímo ve dnu nádoby.


Snižují se tak tepelné ztráty a vaření je opravdu úsporné. Oproti klasickým elektrickým deskám navíc pracují indukční desky o poznání. Jednotlivé modely varných desek se liší svou velikostí, materiálem, z nějž jsou vyrobeny, způsobem ohřevu či dostupnými funkcemi.


Vybírat můžete z široké nabídky elektrických, plynových či sklokeramických varných desek, velmi oblíbeným typem jsou pak v současnosti i varné desky indukční. SIEMENS varné desky indukčn í Je zde zboží. Prohlédněte si naši nabídku varných desek od plynových přes sklokeramické až po úsporné indukční , díky nimž ohřejete jídlo rychle a efektivně. Každý spotřebič má jedinečné vlastnosti, abyste našli takový, jenž bude dokonale vyhovovat vašemu způsobu vaření. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Takže můžete večeři servírovat rychleji a zároveň spotřebujete. Elektronický omezovač výkonu, konkrétní varné desky , Vám umožní tuto desku připojit k napětí 2V do okruhu se. FlexInduction: indukční deska s varnými zónami flexInduction pozná, jak velká je nádoba, ve které vaříte, a přizpůsobí jí velikost varné zóny.


Funkce powerMove Plus nabízí možnost ovládat stupně výkonu varné desky pouhým pohybem hrnce či varné jiné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky