úterý 16. května 2017

Louskáček na vlašské ořechy

Kvalitní hliníkový louskáček je vhodný na ořechy různých druhů a velikostí ( vlašské , lískové aj.), spolehlivě rozlouskne skořápku a nerozdrtí jádro. Potěší tedy všechny, kdo v. Vysoce funkční a odolný je louskáček na ořechy Prezident. S louskáčkem se dostanete k jádru všech běžných druhů oříšků jako jsou pistácie, lískové ořechy, vlašské ořechy apod.


Najdete zde různé typy z velmi kvalitních materiálů a promyšlenou funkční konstrukcí za přijatelné ceny. Pružinový louskáček na ořechy. Stačí vložit, položit, potáhnout a pružinový louskáček na ořechy udělá všechnu práci za vás.


Kdo by se chtěl trápit se starými klasickými louskacími kleštičkami na ořechy. Ořechy lískové, vlašské , para a mandle rozlousknete doslova raz dva! Dárek, který se hodí do každé domácnosti a zapojí do činnosti i menší členy rodiny. Na ořechy s tenkou skořápkou bohatě stačí originál provedení, na tvrdší skořápky si přidám jednu prodlužovací tyčku, na super tvrdé ořechy přidám dvě prodlužovací tyčky a jsem v pohodě, nepotřebuju žádnou velikou sílu a mám cit. Jen tomu ještě chybí nějaký kryt nahoru nad prostor s ořechem, aby skořápky.


Kónický louskáček je vyrobený z odo. Praktický, snadno použitelný elektrický přístroj na louskání ořechů, mandlí nebo oříšků. Nemusíte pracně rozbíjet ořechy kladivem nebo cihlou. Pro domácí použití, velmi pěkně drtí skořápku ořechů a vnitřek ořechu zůstane celý.


Většina louskáčků je vyrobena z nerezové oceli a má různé velikosti i tvary. Klešťové louskáčky jsou vhodné pro lískové ořechy. Na každý ořech jiný louskáček. Jiné typy zase pro vlašské ořechy. Bezpečně otevře šampaňské i ostatní druhy šumivých vín a šroubovací uzávěry PET lahví.


Snadno rozlouskne skořápku a nerozdrtí jádro. Vynikající pro louskání ořechů všech obvyklých velikostí: lískových, vlašských, para ořechů apod. S kvalitním louskáčkem na ořechy Tescoma PRESIDENT se snadno dostanete k jádru všech běžných druhů oříšků, jako jsou vlašské ořechy , pistácie, lískové ořechy , makadamové ořechy apod.


Ideální pomůcka do každé kuchyně. Nakupte levné vlašské ořechy , lískové ořechy a produkty z nich. Louskáček na ořechy z hliníkové slitiny.


Naši Partneři : Elektro Klimeš , Gen. Vhodný na malé lískové oříšky, velké vlašské ořechy , para ořechy nebo mandle. Je odolný a vyroben z kvalitního dřeva. Odolný louskáček na ořechy různých velikostí. Masivní provedení a integrovaná vnitřní pružina zajišťuje snadné použití.


Vtipně jej využívají jako přirozený louskáček , který jim pomáhá dostat se k tomu, co je na semínkách v tvrdých obalech láká nejvíc. Masiví a stabilní provedení, měkké vložky na rukojetích a spirálová pružina zajišťují pohodlné a snadné použití. Náš pan stolař si s louskáčkem dal opravdu záležet. Už se Vám nikdy nestane, že ořech klasickými kleštěmi úplně rozdrtíte. Tlak vyvíjíte postupně a máte nad ním kontrolu.


A hlavně vás po chvíli nebudou bolet ruce únavou. Ořechy lze louskat na čemkoliv, stačí třeba dva kameny. Ale v takovém případě nám často chybí cit pro správný úder, a ořechy si zbytečně rozdrtíme.


V domácích podmínkách je nejlepším nástrojem k louskání ořechů louskáček , který se snadno stiskne rukou. Poradí si s lískovými, vlašskými i para ořechy. Vyroben je ze zinku a litého chromu, s pohodlnou pogumovanou rukojetí, která neklouže. Když mráz na jaře nespálí ořešák, tak jsou ořechy. Od mlácení ořechu kladívkem bolí ruce, stejně tak rozbíjení pomocí svěráku či sikokleští atd.


Loni na jaře jsem se rozhodl, že udělám elektrický louskáček ořechů. V průběhu doby nebylo moc času a tak jsem zařízení dodělal před pár dny. Masiví provedení a integrovaná vnitřní pružina zajišťují snadné použití. Jak vylouskat co nejjednodušeji vlašské ořechy ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Masívu a stabilní provedení, měkké vložky na rukojetích a spirálová pružina zajišťují pohodlné a snadné použití. Lze jej použít také na otevření láhve sektu nebo šampusu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky