pátek 12. května 2017

Prodám konev na mléko

Prodám starou konev na mléko , výška 42cm. Osobní převzetí možné v trsicicich, po domluvě v Olomouci nebo v Přerově. Mohu zaslat i přes úsporný balík. Konve na mléko , konvice na dojení mléka, přepravní konvičky na mléko , prodej konví, nádoby na skladování a transport mléka, bandasky. ALFA-Laval za 70-Kč, ostatní kus po 50-Kč.


Plechový komplet na odstředivku na mléko je za 1. Inzerát PRODÁM KONVE na mléko v okrese Kroměříž, cena dohodou, od Věra na Sbazar. Popis: Stará mlékárenská konev. Materiál hliník, obsah l. Inzerát KONEV NA MLÉKO v okrese Kroměříž, cena dohodou, od TONDA na Sbazar.


Vhodné na slivovici, med. Kontakt pouze telefonický. Dobrý den, prodám tyto konvertory, vhodné také na výrobu solárního ohřevu k bazénu.


Uvedená délka je bez koncových ohybů a ventilů (pouze žebrované části) 200cm. Je světle béžový s červenými a šedými puntíky. Plastová transportní konev s víkem na mléko Objem 20.


Vozík na mléko s propylenovou nádobou 125L s výpustí a mixérem pro telata. Krmný vozík pro telata s mixerem Vozík na. Porovnání nabídek konev na mléko v českých internetových obchodech. Nejlevnější konev na mléko.


Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových obchodech na dotaz konev na mléko. Má je naše babička,a už na ně nemá sílu. Jejich matka byla výborná dojnice, na dojení skvělá, mléko měla opravdu chutné. Cilio Konev na vodu Count 5l - indukční, - červená. Velmi krásná pískací varná konvice Cilio Count červená z lakované oceli o objemu l. Konvice v červeném provedení je vybavená pogumovanou bezpečnostní rukojetí.


Tato konvice je vhodná pro plynové, elektrické i indukční varné desky. Jako variabilní symbol uvádějte číslo aukce. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde. Toto víko nelze použít na plastové transparentní konve.


Nerezové konve se používají pro přepravu a skladování mléka, nebo pro přepravu a uchování. V kategorii Konvičky na mléko naleznete širokou nabídku produktů za skvělé. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kitchen Craft - Plechová konev na mléko Living Nostalgia - Obejm je l. Barva: krémová, Velikost: 13x13x18. Krémová plechová konev na mléko z kolekce Living Nostalgia je vhodná do každé kuchyně jako váza. Jedinečný design doplní vzhled i každé zahrady. Zvířata - Prodam konve inzerce.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


CZ Nerezová termonádoba na mléko 0. Praktický doplněk pro všechny milovníky mléčných specialit - to je termoizolační nádoba na mléko z ušlechtilé nerezové ocele. Inzeráty Nabídka - Včelařská inzerce Včelaření a včelařství to vše na včelařské potřeby pro nejn včelaře. Podobné inzeráty naleznete v kategorii.


Aukce 5Kč s dopravou 5Kč. Kup teď 2Kč s dopravou 4Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky