pátek 5. května 2017

Kolo traffic umyvadlo 120

Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics.


Kolo traffic umyvadlo 120

Poskytuje tak dostatek prostoru např. V plánovači nábytku na míru si můžete pod tuto umyvadlo vytvořit libovolnou sestavu. Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Pravoúhlé keramické bílé umyvadlo o šířce 1cm.


Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním úče. Otvor pro baterii je umístěn uprostřed umyvadla. Balení neobsahuje ani sifon ani baterii. Kombinovatelné s polosloupem L971nebo se.


Ak chcete byť dokončená s umývadlom. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Koupelnová skříňka pod umyvadlo Kolo Tr. Umyvadlová skříňka KOŁO TRAFFIC - antracitová. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Lehké obdelníky, hra s tvary, měkké linie a tenké hrany, to je stylový design pro mimořádně pohodlné a praktické prvky koupelnového vybavení.


Zásuvky s mechanismem tichého dovírání. Barevné provedení jasan bělený. Doba dodání cca 5-dní. Expresné doručenie po Slovensku! Univerzálne doplnky a praktické.


Všechny umyvadla se vyrábí pomocí moderní technologie FFC (fine fire-clay). Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání umyvadlo kolo traffic. Skříňka s umyvadlem, jasan, zásuvky, 120x48xcm.


Balenie neobsahuje ani sifón ani batériu. Dekor bílá lesklá, šedá. U nás vyhledáváte produkty z více internetových obchodů najednou.


Spoločnosť THS Kežmarok Vám ponúka v nákupnej zóne prva. Traffic umyvadlo pravoúhlé. Kolo umyvadlo 1cm, pravoúhlé, s otvory pro baterii, s přepadem Reflex. Umývadlo keramické KOLO TRAFFIC 120cm pravouhlé nábytkové dvojité.


Lze zavěsit, nebo použít společně s umyvadlovou skříňkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky