pondělí 22. května 2017

Pracovní deska do kuchyně masiv

Pracovní deska do kuchyně masiv

Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru. Deska s obrovským klasickým půvabem, která se těší neutuchajícímu zájmu.


Pracovní deska do kuchyně masiv

Dubové pracovní desky postupem času tmavnou a zrají do dokonalosti. Přirozená celistvost masivního dřeva zajišťuje jeho všestrannost a odolnost, přičemž silné dubové vlákno dodává pracovní ploše skutečný charakter. Pracovní deska ve vaší kuchyni není jen krycí deskou vašich kuchyňských skříněk. Pokud nechcete používat prkénko na krájení, je pracovní deska z keramiky pro vás ideální. Jestliže vám často padá hrnec, pak si pořiďte pracovní desku z kompozitního materiálu.


Před koupí pracovní desky je proto nutné si rozmyslet. Prodám kuchyňskou linku, hodí se na chalupu, chatu. Nutný vlastní odvoz, není v demontu. Milí návštěvníci, vzhledem k aktuální situaci a nařízení vlády ohledně zabezpečení před nákazou koronavirem zavádíme bezpečnostní opatření a naše showroomy v Brně a Praze budou od 14. Kromě showroomů zůstává náš provoz bez omezení a jsme vám plně k dispozici na telefonech, e. Na trhu je totiž hodně dostupných druhů.


Kuchyňská deska - přítel na hodně let. Abyste si vybrali to nejlepší, podívejte se na typy desek. Dřevěná deska je vhodná do každé kuchyně.


Výroba a prodej pracovní , kuchyňské desky a stoly, podlepené dřezy. Nejprodávanější produkty. Kč 7Kč- Sleva Termín dodání: 2-týdny Přejít do detailu.


Pracovní deska do kuchyně masiv

Do tradičnějších kuchyní je vhodnější silnější pracovní deska (cm). Z hlediska funkčnosti i vzhledu kuchyně hraje pracovní deska velmi důležitou roli. Kámen může být opracován do vysokého lesku, pololesku nebo do.


Do kuchyní se však začínají vracet i. Dobrá kuchyně musí jak dobře vypadat, tak dobře sloužit. Navíc kuchyňské pracovní desky za trvale nejnižší ceny. Je jen na vás, jaký materiál při výběru pracovní desky do kuchyně zvolíte. Od klasického laminátu, přes dřevěný masiv , přírodní kámen, úmělý kámen, nerez, beton, kachličky, sklo atd.


Pracovní deska do kuchyně masiv

Důležité vlastnosti a také orientační cenu jednotlivých materiálů. Asi (odhad) let stará linka ale používaná až poslední 3. Velmi zachovalá a funkční. Koupili jsme ji s bytem a nehodí se designem.


Navíc pracovní desky za trvale nejnižší ceny. Přední hrana je zaoblená a boky jsou s ABS hranou. Franke přípravná deska 112. Lepením získává pracovní deska lepší rozměrové vlastnosti, oproti pracovním deskám nelepým.


Je potřeba počítat s tím, že masivní pracovní deska není stálobarevná a časem změní odstín. Dřevěné pracovní desky jsou vyrobené z tvrdého dřeva, které musí být dobře vysušené. Mezi nejoblíbenější patří dub, buk a ořech. Bukové i dubové dřevo má hezkou kresbu, která se může ještě zdůraznit vhodnou povrchovou úpravou. Mimo již zmíněných druhů dřevin lze vyrábět desky i například z olše, břízy, či bambusu.


S pracovními deskami od Gorenje však nemusíte mít strach, že by se deska do kuchyně nehodila. Naši návrháři vám poradí s výběrem materiálu i barvy tak, aby pracovní deska zapadala do celkového konceptu kuchyně , kterou si rychle zamilujete. Máme vše od laminátových a dřevěných až po desky na míru.


Ať už si ale vyberete jakoukoli, na všechny naše pracovní desky poskytujeme 25letou záruku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky