úterý 30. května 2017

Prostírání na stůl kulaté

Prostírání na stůl kulaté

Prostírání na jídelní stůl , to je takový malý zázrak. Vypadá dobře, nemusíte pořád uklízet drobky nebo fleky a každému jídlu dodá slavnostní nádech. Ať už hledáte korkové, nebo bambusové prostírání , dětské, nebo vánoční, na FAVI.


Prostírání na stůl kulaté

Kulaté prostírání je klasikou, která stále dokáže ozvláštnit jídelní stůl. Správně stůl „obléct“ vyžaduje estetické cítění. Na kulatý stůl patří vhodný ubrus společně s prostíráním.


Kulatý ubrus se dá sehnat ve spoustě variantách, prostírání na takovýto stůl rovněž. Ubrus dokáže jídelní kout patřičně ozdobit, zároveň brání ušpinění stolu. Klasické obdélníkové nebo radši kulaté ? Máme obojí a čistě z přírodních materiálů jako je mořská tráva, bambus nebo provázek. Proto se vůbec nerozmýšlejte, a. Když se zašpiní, jednoduše ho umyjete.


Na výběr je široká škála barev i tvarů. Výjimkou není ani prostírání kulaté. Představte si, že prostírání na stole je jako oblečení celé jídelny. Krásně nebo slavnostně prostřený stůl není jen o prostírání. Jemnými barevnými detaily dokážete podtrhnout její duši, navodit tu správnou atmosféru.


Díky pastelovým barvám má univerzální použitý, hodí se do každé jídelny. Nabízíme Vám prostírání pod talíře v různých tvarových provedeních. Proutěné prostírání je novinkou pro letošní rok od firmy Asa Selection. Můžete si vybrat kulaté , oválné nebo i hranaté podložky na stůl , každý podle svého vkusu a stylu. Váš kuchyňský či jídelní stůl nemusí vypadat fádně a nezajímavě.


Prostírání na stůl kulaté

Hlavní důvo proč se prostírání na stůl začalo používat, je ryze praktický. Mělo se tak zamezit ušpinění ubrusu nebo přímo stolu. V dnešní době však má prostírání i vyšší význam. Ve vašem domě, na chalupě, všude bude tato série vypadat krásně. Prohlédněte si celou tuto.


Může pomoci navodit sváteční atmosféru, například o štědrovečerní. Praktické bambusové prostírání , které naleznete v naší nabídce použijete při stolování doma, na terase i na zahradě. Inspiraci pro látkové prostírání z materiálů, které prodáváme také v metráži hledejte v kategorii interiérové sestavy. Plastové i korkové PROSTÍRÁNÍ VETRO-PLUS s mnoha barevnými dekory rozzáří každý jídení stůl.


Velmi populární a prodávaná je sada. Vkusné prostírání z atraktivních materiálů ochrání váš stůl před ušpiněním a poškozením. Oba typy prostírání jsou velmi praktické na údržbu a dají se pořídit za zajímavé ceny.


Navíc je omyvatelné a velmi odolné. Vyberte si z desítek barev tu pravou a dodejte svému interiéru další stylový prvek. Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován. Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme.


Prostírání na stůl kulaté

Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový. Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání. K tomu slouží ubrusy a prostírání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky