čtvrtek 18. května 2017

Gastro příbory

Gastro příbory

Příbory (138) Kategorie Zobrazit filtry Podkategorie. Rádi vám poradíme s výběrem. Kompletní nabídka zařízení pro profesionální kuchyně, vybavení pekáren a cukráren, gastronomické technologie. V našem E-shopu naleznete gastronomické vybavení různého druhu a značek.


Gastro příbory

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage. Nejlevnější a nejlepší velkokuchyňské zařízení a potřeby pro gastronomii, potravinářský průmysl, školní jídelny, hotely a restaurace. Internetový obchod s GASTRO vybavením pro hotely, restaurace a gastronomický provoz. Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis.


Dbáme na kvalitu, poměr cena a odolnost, ekologii i udržitelnost. Gastro vybavení a velkoobchod GastroSuper. Jídelní příbory od tradičního českého výrobce TONER, které jsou ceněny generacemi gurmánů, Vám umožní zdokonalit etiketu stolování.


Gastro příbory

Z naší nabídky modelů vybírejte příbory a servírovací doplňky podle designu, materiálu či typu dárkové soupravy. Provedeme vás výběrem, vysvětlíme všechny výhody a nevýhody, zapůjčíme na plating. Využijte také velkoobch. K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů.


Cenové nabídky připravujeme individuálně a snažíme se Vám poradit a doporučit příbor, který bude splňovat nároky gastro. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Hygienicky balené příbory , příborové sady. Obzvláště oblíbený příbor rustikálního stylu s černou úzkou rukojetí s nýty. Vhodný k venkovskému stylu servírování nebo venkovskému posezení či do pivnic.


Dodavatel profesionálního gastro zařízení pro provozovny a firmy, včetně příslušenství. Možnost dodávky zboží mimo e-shop, za velkoobchodní ceny. Nabízíme gastro sortiment (sklo, porcelán, nerez nádobí, příbory , ostatní kuchyňské vybavení, čistící i dezinfekční prostředky ) pro restaurace, hotely i jídelny. Jídelních sady příborů značek Berlingerhaus a Blaumann. Sortiment textilních výrobků od tuzemských výrobců - lůžkoviny (bavlna, damašek), prostěradla (froté, plátno), peřiny i polštáře z dutého vlákna a. Toužíte ze svého stolování udělat opravdu příjemný zážitek?


Pak kromě chutného jídla samozřejmě budete potřebovat pěkné nádobí a příbory. V této kategorii vám nabízíme sady příborů od firmy Berndorf Sandrik, jejíž historie se začala psát již před 1lety. Toto spojení dodává příborové sérii modernost a jedinečnost. Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku!


Nabízíme Vám výhodnou cenovou nabídku pro Vás na míru, příborů s moderním a nadčasovým designem. Nerezová ocel nejvyšší kvality, špičkové zpracování, speciální povrchové úpravy, kompletní nabídka klasických i moderních tvarů, všechny cenové úrovně a převážně evropská produkce. Vážení zákazníci, rádi by jsme Vás informovali, že naše kamenná prodejna je otevřena bez omezení (na naší prodejnu se v aktuální době nevztahují zákazy a omezení dle nařízení vlády).


Vybavení pro vaši kuchyň. Dodáváme profesionální gastronomické vybavení s dlouholetou životností a specializujeme se zejména na české varné technologie a příslušenství. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky