pátek 12. května 2017

Sklenice na mojito

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Limetu nakrájíme na malé kostičky a vložíme do vyšší sklenice. Přidáme lístky máty a třtinový cukr.


Stlačíme ke dnu sklenice , dokud se nezačne tvořit šťáva. Zakapeme limetovým sirupem. Hladinu koktejlu dozdobíme čerstvou mátou. Mochito nebo mojito je lehký drink, který má kubánský původ. Známý je ve podobách, které mu předcházely, již od 16.


Základem mojita je třtinový cukr, čerstvá máta, bílý rum, limetky a perlivá voda. Dura Tuff – sklenice s tvrzenou horní částí. Krásná Kilner sklenice s ouškem a barevným motivem Mojito se stane stylovým prostředkem k servírování Vašeho Mojita. Vrchní část džbánku je opatřena závitem, na který lze nasadit dekorativní víčko s. Koktejlová termo sklenice vhodná pro míchané drinky typu Mojito , Piňa Colada, Sex on the beach a mnoho dalších umožní stylové servírování těchto oblíbených nápojů.


Sklenice na mojito

Designové skleničky Maxxo jsou vyrobeny z dvojitého termo borosilikátové skla, které udrží po dlouhou dobu teplotu oblíbeného nápoje. Tato sklenice s dvojitou stěnou je díky svému designu ideální zejména na osvěžující nápoje a koktejly. Vyrobena je ze silného borosilikátového skla, které je mnohem odolnější proti tepelným změnám než běžné sklo a nápoj tak udrží v optimální teplotě dlouhou dobu. V balení najdete dvě sklenice o objemu 3ml. Skutečné mojito vzniklo z draque záměnou aguardiente za rum na počátku 20.


Vybírat můžete z velkého množství sklenic, ať už na ledovou limonádu pro hosty v horkém letním odpoledni, nebo na doušek mléka z lednice po ránu. Najdete u nás i sklenice ručně vyráběné šikovnými řemeslníky, takže každý kousek je originál. Do nápoje vložíme dvě brčka a promícháme. Zdobení: Přidejte brčko, popřípadě plátek limety na okraj sklenice a osvěžující Mojito je připraveno ke konzumaci. A jaký je Váš recept na mochito?


Sklenice na mojito

V nabídce našeho eshopu najdete také sklenice na mojito , martini, gin tonic a další míchané nápoje. Nechybí ani oblíbené maxi sklenice na koktejly. Vhodný dárek pro přítele. Vše skladem ihned k odeslání. Výhodné ceny, akční nabídky.


Obří sklenice na drink pro celou společnost - udělejte si mojito , cuba libre nebo aperol spritz do třílitrové sklenice ! Přátelé budou nadšeni a Vaše párty zase o něco originálnější. Pro zobrazení informací je nutné být. Nejvíce se pro tento druh prosadila zakulacená sklenka s kratší nožičkou a širokou vrchní částí. V této sekci naleznete sklenice na míchané nápoje a sklenice na koktejly.


Pro exotické koktejly můžete použít i sklenice na koňak. Sklenice vhodné na víno. Pro drinky na bázi sektu pak sklenice na sekt.


Hledáte-li sety sklenic na míchané nápoje a šejkru pak doporučujeme se podívat do sekce souprav na míchané nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky