středa 17. května 2017

Břitvy na holení prodej

Více než modelů břitev skladem. Poradíme a hned vyexpeduje. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Značkové břitvy z nejlepší vysokouhlíkové oceli, které jsou tak ostré, že krájí vlas. Specializovaný obchod a servis pro všechny zájemce o holení břitvou. Mýdla a krémy na holení. Na nové si zase můžete být jisti tím, že je opravdu vaše první. Co platí ale vždy: kupujte pouze břitvy u renomovaných výrobců a dejte si pozor, jestli je břitva úplně připravena na holení.


Někdy se musí doostřit na brusném kameni. Klasická břitva se na holení používá již celá staletí. Holení břitvou vyžaduje trochu cviku, výsledek však stojí za to a popularita mokrého holení stále roste. Shavetta je na první pohled hodně podobná sestra břitvy. Místo čepele však používá klasické výměnné žiletky.


Což může holení dost výrazně zjednodušit. Rituál broušení, obtahování nebo olejování břitvy je skvělý. Právě pro nás, pro které je holení nebo péče o plnovous něco víc než jen pár minut před zrcadlem denně, se snažíme mít vše potřebné. Protože nás holení a péče o plnovous opravdu baví, většinu zboží máme otestovanou sami na sobě. Nenabízíme nic, co bychom nepoužili.


Spolupracujeme s lidmi, kteří jsou stejní. Ostrá břitva se prořezává s lehkostí a elegancí i tím nejhustším porostem na bradě. Pořízení břitvy je samozřejmě poměrně velká investice. Na druhou stranu, na rozdíl od běžných strojků na holení , Vám dobrá břitva při šetrném zacházení a péči vydrží po celý život.


Skutečná a nefalšovaná dlouhodobá. Nabízíme široký výběr manikúrních sad i samostatných nástrojů jako jsou manikúrní nůžky, pinzety, štípky a další. Pro muže pak břitvy , klasické holící strojky, holící štětky, mýdla i nástroje na údržbu.


Břitva na holení je jedinečný kousek nejlepších materiálů, který Vám může vydržet i po celé generace. Břitvy na holení jsou dnes již stylovou záležitostí a holení břitvou se stává rituálem pro vyjimečné muže. Holení je rychlé, bezproblémové a hlavně probíhá s úsměvem na rtech z dobře vykonané práce.


Možná je pro Vás břitva. To vše bez složitých příprav. Břitvy na žiletky jsou ideální volbou pro ty, kteří se nechtějí starat o obtahování nebo broušení klasické břitvy. Stačí vyměnit žiletku a vousy se opět mohou třást strachy. Inzerát břitva na holení v okrese Kladno, cena 700Kč, od PETR HAJEK na Sbazar.


Captain Fawcett shavetta na holení. Kapitánova shavetta je krásně vyvedená a nepostradatelná pomůcka pro ty, kteří chtějí pootevřít dveře do světa toho nejklasičtějšího mokrého holení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky