pátek 12. května 2017

Jednorázové krabičky na jídlo

Nejčastější využití těchto gastro-obalů je ve formě krabiček na jídlo s průhledným víkem, aby byl vidět obsah nakupovaného zboží, nebo jednorázové kelímky na nápoje, využívané například na festivalech. Jinými slovy, drahocenné suroviny za využití značné energie (např. u hliníku) po jednom použití skončí na skládce, u silnice či prolítnou komínem spalovny,“ řekl nám Jan Freidinger z Greenpeace. Bio-plast je možné použít i na kelímky na zmrzlinu, studené omáčky, saláty, sladkosti. Obrovským problémem je i hromadění plastových odpadků, včetně lahví, obalů na jídlo a plastových tašek. Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo , plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí.


Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. Novým trendem v gastronomii se stávají nejen Bio potraviny, ale i Eco-LOGICKÉ obaly, které zachovají vaše jídlo čerstvé. Již žádná voda stékající po stěnách krabiček, žádné zapařené jídlo či zápach plastu, ale 1 jistota kvality a čerstvosti vašich potravin. Kartónové krabičky z našej ponuky sú vhodné nielen na koláče a pečivo, ale aj na teplé jedlá, cestoviny, kaše, šaláty, studenú kuchyňu a podobne. Kartón, z ktorého sú vyrobené je potiahnutý bioplastom, takže sú odolné voči mastnote a pretekaniu.


Podobné vlastnosti majú aj bežné krabice na jedlá, ale. Krabičky na jídlo , papírové a plastové jídelní boxy. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás krabičky na jídlo za TOP ceny nebo krabičky na jídlo pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Vyberte si krabičky na jídlo , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Mají ideální rozměry a díky chytré konstrukci se s nimi snadno pracuje. Skladujte a přenášejte jídlo v cukrářských krabicích a krabicích na potraviny. Koupit si u nás můžete krabice na výslužku s uchem, dortové krabice ve velikostech, krabice na zákusky nebo o Vánocích oblíbené krabice na cukroví.


Krabice na jídlo z cukrové třtiny. Produkty pro domácnost, catering a gastronomii z přírodních stonků čištěné cukrové třtiny - velmi elegantní a stylové řešení vašeho stravování. Veľkoobchod a Maloobchod jednorázových ekologických gastro obalov , krabičiek z cukrovej trstiny,tanierov ,misiek na polievku , kelímkov z bioplastu,recyklovatelných papierových tašiek,eko gastro riadu z palmových listov. Není to o tom co se vyrábí, ale o tom jaká jsou lidi prasata. Takže ti zelení teroristi budou raději honit výrobce, než aby honili spotřebitele, kteří nedokážou dát odpad na správné místo.


Papírové krabičky na jídlo. Jsou vyráběny v různých kategoriích, od standardních a zavedených výrobků až po obaly té. Velmi oblíbené jsou papírové krabičky na jídlo , používají je všechny prodejny rychlého občerstvení a velkou výhodou je jejich jednorázové použití, kdy po snědení jídla krabičku vyhodíte. Ohřívací boxy na jídlo , elektrické krabičky na jídlo , napájení do sítě nebo do auta Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Jídelní boxy a krabičky na jídlo bez chemických látek a škodlivin, tepelně odolné, vhodné pro horké pokrmy i omáčky pro rozvoz a odnos jídel s sebou, nádobí je plně kompostovatelné a certifikované. Neváhejte a následujte naši nabídku, do které jsme pro Vás připravili praktické boxy na jídlo a tácy, na které se navíc nyní vztahují lákavé slevy, takže můžete ušetřit spoustu peněz.


Projděte si v klidu naši. Pokud sháníte praktické obaly, do kterých lze zabalit jídlo na cesty, jste zaručeně na správném místě. Stále si nejste jisti, zda jsou Zdravé krabičky pro Vás vhodné ? Objednejte si krabičky třeba na den a uvidíte, že to bude láska na první pohled!


Jednorázové rukavice jsou vzhledem k aktuální situaci bohužel vyprodány. Jakmile budou dostupné, okamžitě se v naší nabídce opět zobrazí. Pokud nám změnu doručovací adresy sdělíte nejpozději v den rozvozu do 12:0 přivezeme vám jídlo , kam jen budete chtít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky