úterý 30. května 2017

Gril catler gr 8030

I v kanceláři jde udělat rychlý oběd. A nemusíte k tomu mít ani velkou kuchyni. Na tři přístroje značky Catler , které mohou najít místo. Thanks to this gril you can easily prepare perfect dishes such as various kinds of grilled meat, fish, vegetables, sandwiches and many more.


Po celý rok lze připravovat chutné steaky, které v něm připravíte rozhodně rychleji než na pánvičce, jednodušší je i jeho údržba. Gril vzhledově zapadne do moderní kuchyně a skvělé je, že v něm lze připravit i panini nebo zeleninu. Na tento výrobok je poskytovaná predĺžená záruka roky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Dále se gril může pochlubit podsvíceným LCD displejem, který zobrazuje nastavenou teplotu, stupeň připravenosti a nastavenou dobu časovače. LCD displejom, ktorý zobrazuje nastavenú teplotu, stupeň pripravenosti a nastavenú dobu časovača. Veškeré informace o produktu. Po stlačení poistky na ľavej strane zariadenia je platne možné rozložiť na barbecue gril. Ovládacie časti sa nachádzajú prevažne v spodnej časti grilu.


Hlavní výhodou jsou senzory, které detekují pokles teploty. Hledáte kompaktní gril pro náročné? Tak to jste na správné adrese. A vězte, že si vás získá již při první grilovačce. Je ideálním pomocníkem při přípravě rozmanitých grilovaných pokrmů, mj.


A háttérvilágítású LCD kijelzőn ellenőrizhető a beállított hőmérséklet, a felkészültség foka és a beállított idő. Je to však investícia na dlhú dobu, pretože tento gril znesie veľa a vydrží dlho. Nastaviteľný sklon grilovacej dosky dobre slúži na odvedenie všetkého prebytočného tuku do vymeniteľnej odkvapkávacej misky.


Vítejte do světa luxusních grilů. Grilů, které jsou vrcholně praktické, výkonné a pohodlné. Vďaka tomuto grilu si veľmi jednoducho pripravíte perfektné pokrmy, ako sú rôzne druhy grilovaného mäsa, rýb, zeleniny, sendvičov a mnoho ďalších. Grily Catler se řadí mezi špičku, která se na českém trhu nachází. Kontaktní grily Catler jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují snadnou a zdravou přípravu skvělých pokrmů v interiéru i na zahradě.


Skvelá káva, dokonale pripravený čaj, steak prepečený do detailu presne tak, ako ho chcete mať, úžasná a voňavá ovocná či zeleninová šťava, perfektné cesto alebo na milimetre presne nakrájaná zelenina, chrumkavý toast. Kontaktní gril se výborně hodí nejen pro masa, špízy, zeleninu, které jsou ugrilovány rychleji z obou stran, ale také pro vejce, tousty nebo panini. Pokud potřebujete grilovat více pokrmů, jednoduše stiskem tlačítka proměníte kontaktní gril na BBQ gril a získáte velkou grilovací plochu pro steaky nebo ryby. Naším cílem je návštěvníkovi nabídnout recenze současných nejlepších produktů na českém trhu. Mimo to také obsáhlé a přitom srozumitelné informace o dané tématice.


Díky tomuto grilu si velmi jednoduše připravíte perfektní pokrmy, jako jsou různé druhy grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů a mnoho dalších. Smart kontaktní gril je ideální pro přípravu různých druhů grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů, apod. Unikátní konstrukce umožňuje použití nejen ve formě kontaktního grilu, ale i jako otevřeného BBQ grilu.


Podsvícený LCD displej – zobrazuje. A beállítás és ellenőrzés így pontosabban követhető a kedvenc étel elkészítési módjára, hőmérsékletére és idejére. Senzor Element IQ TM – senzory detekují pokles teploty, který je vyrovnán zvýšením toku tepla v dané oblasti.


Rýchlo sa nahreje a pripraví pokrm v požadovanej kvalite. Jeho povrch je vyrobený z hliníka, ktorý mu prepožičiava skvelý vzhľad a ľahko sa udržiava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky