úterý 23. května 2017

Vrhací nůž

Vrhací nůž

Vrhací nože různých tvarů a velikostí za nejnižší ceny. K vrhacím nožům patří i vrhací hvězdice a sekery. Nabízíme i řadu kovaných produktů vlastní výroby. Nože k vrhání nejsou zakaleny na vyšší tvrdost z důvodu lepší ohebnosti, kterou při zapíchnutí trpí. Proto se na vrhání nedoporučují klasické nože, neboť se mohou lámat špičky a celkově nůž trpí otřesy.


Vrhací nůž

Potřebujete vrhací nůž nebo vrhací dýku? Dobrý vrhací nůž je vyroben z pevné a houževnaté oceli. Setká-li se nůž při dopadu s tvrdým předmětem, nezlomí se. Přesto je lepší používat cíl z měkkého materiálu, jako je měkké dřevo nebo pěnová hmota. Jak vybrat vhodný vrhací nůž ? Tak tuto otázku si klade asi každý začátečník, který se rozhodl okusit kouzlo zvuku, kdy se špička nože po pár otáčkách zavrtává do dřeva.


Otázek může být mnoho, protože mnoho je i faktorů a Vašich konkrétních podmínek při výběru. Otestovali jsme vrhací nůž Magnum Beil Ax od Firmy Boxer! Nůž vrhací NATURAL oblý. Eshop zatím funguje bez omezení.


Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky. Správný vrhací nůž by měl mít těžiště přibližně ve svém středu. Některé nože je možné správně vyvážit i speciálními vyvažovacími šrouby.


Nejkvalitnější vrhací nože jsou vyrobené z jednoho kusu a mají pevnou špičku, která se jen tak nezlomí. Vrhací nůž 721-N-od legendárního českého výrobce Mikov. Tento model je hranatého tvaru, jeho délka činí 2mm a váží 1g. Tento velký vrhací nůž Vám nejen umožní nádherný požitek z vrhání, ale. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově.


Vrhací nůž

Celková délka 26cm ostří 14cm. Free Shipping Available. O jejich kouzlu svědčí i to, že se v modernější podobě dožily dnešních dnů.


I když stále mají svoje místo v nabídce prostředků sebeobrany, nejvíce příznivců mají jako sportovní a rekreační nástroje. Zkuste některou vrhací hvězdici nebo nůž z naší nabídky, určitě se minimálně dobře pobavíte. Výrobce mluví o tomto noži jako nejpevnějším a nejsilnějším vrhacím noži, jaký byl kdy vyroben. Má na vrhací nůž nezvyklý tvar s dlouhou jednostranně nabroušenou.


Kizlyar Supreme Strij je vojenský vrhací nůž , který byl vyroben pro silové složky speciálního určení. Je vhodný i pro začátečníky, protože má skvělé stabilizační vlastnosti a odpouští mnohé chyby při vrhání. DPH 1€ 4Kč ( ) Koupit. Každý nůž má své použití. Kromě nejrozšířenějších a nejoblíbenějších nožů zavíracích a kapesních existuje celá řada jiných typů nožů.


Počínaje loveckými, taktickými, damaškovými, outdoorovými, kuchyňskými přes nože záchranářské, vrhací , luxusní a sběratelské, motýlky, mačety, kukri až po. Kvalita produktů značky Kizlyar a ocenění. Flexibilní kombinace staleté tradice výroby chladných zbraní a použití moderních materiálů a moderních technologií na zpracování, společnosti umožnilo dosáhnout vysoké výrobní kvality a definovat svůj vlastní nezaměnitelný styl.


Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího. Looking For What To Do When You?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky