pátek 12. ledna 2018

Bambusové jednorázové nádobí

Bambusové jednorázové nádobí

Jednorázové designové nádobí od Catershop. Vám přináší luxusní jednorázové nádobí. Naše unikátní produkty promění každou akci v jedinečnou!


Pohodlné a ekologicky šetrné bambusové nádobí z certifikovaného organického bambusu. Mají certifikaci pro styk s potravinami. Bambusové výrobky Bambu neobsahují ftaláty, olovo či PVC.


Trvale dbáme na nejvyšší kvalitu dodávaného zboží. Vybírejte například z kategorií Kelímky a skleničky Misky a vaničky Talíře a tácky Plastové nádobí Menu boxy Párty nádobí Papírové nádobí Hliníkové nádobí Podnosy a tácy Termo nádobí Nádobí do mikrovlnné trouby BIO nádobí. Přírodní bambusové produkty pro každou ekologickou domácnost. Kuchyňské bambusové nádobí , příbory pro děti i dekorace bez chemie a toxických látek. Prodáváme bambusové nádobí i praktické pomocníky do kuchyně z BIO materiálu, dekorativní výrobky pro každou domácnost.


Také jednorázové nádobí pro gastro provozy, vyrobené z plamových listů, cukrové třtiny, z celulózy a bioplastu. Dále ekologickou drogerii, výrobky pro děti, boxy a láhve na vodu. Dřevěné nádobí a příbory pro jednorázové použití, vyrobeno z certifikované FSC dřevěné dýhy. Tyto jednorázové obaly a příbory neobsahují žádné plasty , umělé látky, jsou certifikované pro použití v gastro provozech pro přímý styk s potravinami i pitnou vodou, jsou 1 biologicky rozložitelné a tudíž šetrné k životnímu prostředí. FINGERFOOD luxusní mini nádobí z materiálu PS krystal - čirý tvrzený plast v imitaci skla.


Fingerfood nádobí se používá na mini dezerty, moučníky , ovoce apod. Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí , kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze.


Designové jednorázové nádobí. Cena za kus Kč bez DPH. Nádobí na jedno použití se vyrábí ze dřeva, plastů, papíru, hliníku a biodegradovatelných (kompostovatelných) materiálů.


Bambus je plně obnovitelným zdrojem a je vhodný pro mnoho různých použití. Bambus má jednu z nejlepších eko-rovnováh ze všech materiálů naší planety. V naší nabídce najdete hrnečky, talíře, misky, příbory i pomocníky do kuchyně. Jsou mnohonásobně měkčí, savější a jemnější než klasické bavlněné pleny. Struktura vlákna zajišťuje výborné termoregulační vlastnosti.


Pořiďte si jednorázové plastové nádobí , které po oslavě hned vyhodíte a ušetříte čas mytím nádobí. Chystáte piknik, oslavu nebo grilování s přáteli? Při představě, kolik budete muset zase umýt nádobí vás přechází chuť? Nebo řešíte, že nemáte pro tolik lidí dostatek nádobí , příborů a skleniček?


Součástí naší nabídky jsou také stylové bambusové misky, ekologické papírové misky, dřevěné příbory, míchátka, napichovátka a kompostovatelné příbory. Námi dodávané výrobky z PLA plastu, výlisků z cukrové třtiny a dřeva jsou zdravotně nezávadné, vhodné pro přímý styk s potravinami a neobsahují alergeny. Ať už hledáte sortiment do své restaurace nebo jídelny, či se poohlížíte po praktickém nádobí na svou zahradní párty, správnou volbou je levné jednorázové nádobí. JEDNORÁZOVÉ NÁDOBÍ , KATRIN CZ - hygienické výrobky.


Bambusové jednorázové nádobí

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Příbory, lžičky na zmrzlinu, čínské hůlky. Zobrazuji všech výsledků. V našem e-shopu obalovým materiálem najdete obaly a obalový materiál za velkoobchodní ceny.


Dodáváme do celé ČR do hodin. Toto nádobí nabízí mnohostranné řešení servírování jídel při jakkékoliv příležitosti. Je určeno pro servírování studených a teplých jídel a není vhodné pro tepelné zpracování.


Objevte jednorázové nádobí a gastro zboží za nejnižší ceny v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky