úterý 16. ledna 2018

Kuchyňská linka za odvoz plzeň

Za odvoz , Brno kuchynska linka pouzita kuchynska linka vhodna na chatu. Kč , Plzeň Prodám kuchyňskou linku Nabízím linku: délka 2cm, výška. Součástí je i vestavěná myčka, sporák, trouba a mikrovlnka. K vyzvednutí v Holešovicich. Odvoz co možná nejdřív.


Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) Daruji 2x ROŠT do postele.

Velikost x 19cm. Daruji za odvoz kusy polohovacích roštů do postele. Praha - Praha Stolní lampu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. V případě zájmu možnost zajistit odvoz.


Dobrý den, pokud máte zájem o kuchyňskou linku na chatu atd. Doplnění - zatím je linka rezervovaná. Děkuji všem za zájem, pokud náhodou nebude mít první zájemce nakonec zájem, budu postupovat postupně jak jste se ozvali.

Omlouvám se všem, že jsem nestíhal odpovídat, ale zájem byl velký a času. Jak bude vypadat vaše kuchyňská linka ? Podívejte se na nejširší výber na FAVI. Máme přímé, rohové i malé kuchyňské linky.


Jen u nás seženete takový výběr levných kuchyňských linek, s pracovními deskami, úchyty a sklem za kuchyňskou linku. Pořiďte si kompletní kuchyňskou linku s osvětlením u nás. Kuchyňská linka v krémové barvě Topován. Kuchyně kuchyňská linka kuchyně BRO. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Přidejte si inzerát do kategorie Hledám nábytek za odvoz. Zachovalá kuchyňská linka včetně spotřebičů. Koryna, asi let stará, ale velmi kvalitní a zachov. Spotřebiče mají měsíců záruku. Skříňky se dají poskládat.


Stůl a židle za příplatek. Sestavu lze koupit i bez stolu a spotřebičů. Více info a foto o lince i dopravě mailem.

Darujem za odvoz tieto dve ani neviem ako to nazvat ? Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kuchyňská linka za odvoz. Kč, případně pákovou baterii za 7Kč Záruka roky. Super bezúchytkový model včetně myčky, a trouby a nového dřezu.


V ceně i pracovní deska z foto, závěsné lišty. Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky