čtvrtek 18. ledna 2018

Bosch kgn 39xw41 nerez

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. So zakúpenou chladničkou som zatiaľ vo všetkých ohľadoch maximálne spokojný. Vďaka Perfect Fit ju môžete umiestniť priamo k bočnej stene nábytku. Je vybavena systémem lowFrost.


ChillerBox - přihrádka na skladování masa a drůbeže - uchová potraviny až 2x déle čerstvé! Bosch KGE49KL4P od 64€ - Heureka. CrisperBox - zásobník na zeleninu. Ta díky svému objemu litrů pojme mrazicí přihrádky z průhledného plastu, takže máte vždy skvělý přehled o jejich obsahu.


Free Delivery Available! At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Pro více informací klikněte sem. Cílovou teplotu lze přesně nastavit zvenčí na nejbližší stupeň teploty, čímž je zaručena nízká spotřeba energie a účinný provoz. Chladnička s mrazničkou se vyznačuje špičkovou regulační a řídicí technologií udržující konstantní teplotu a delší čerstvost potravin.


Díky Perfect Fit ji můžete umístit přímo k boční stěně nábytku. Spolehněte se na PerfectDry pro dosažení revolučních výsledků sušení i specifického nádobí, sklenic a dokonce plastů. NoFrost kombinovanou chladničku není nutné odmrazovat, má oddělenou regulaci teploty pro chladící a mrazící část. Stále hľadáte chladničku, ktorá by plne vyhovovala vašim nárokom? V modelu NoFrost se vzdušná vlhkost shromažďuje v centrálním výparníku a nehromadí se ve spotřebiči ani na potravinách.


Tento chladič, který stahuje teplo z chladicí části, automaticky spotřebič čas od času odmrazuje. Objem chladiaceho priestoru má 3l, mraziaci priestor má 1l. Tato lednice nabízí takřka vše, co vám doposud ve vaší staré lednici scházelo. S moderním designem v příjemném šedém provedení se hodí téměř do jakékoliv domácnosti. Může se pyšnit také finanční nenáročností svého provozu.


LED osvětlení, displej, inovativní technologie pro prodloužení čerstvosti potravi. Tato výbava vás bude svojí praktičností překvapovat každý. Obchod si vyhradzuje právo na zmenu ceny až po potvrdenie objednávky.


Obrázok má len ilustračný charakter. Připojení na vodu s výdejníkem. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Jsme specialisté pouze na Bosch.


Naleznete zde domácí spotřebiče, zahradní techniku a profesionální nářadí pro kutily. Nerezové provedení je opatřeno technologií proti otiskům prstů AntiFingerPrint. Táto chladnička ponúka takmer všetko, čo vám doteraz vo vašej starej chladničke chýbalo. S moderným dizajnom v príjemnom šedom vzhľade sa hodí takmer do akejkoľvek domácnosti. Môže sa pýšiť tiež finančnou nenáročnosťou svojej prevádzky.


Ty jsou narušeny jen přehledným ovládacím panelem ve dveřích, na němž můžete nastavovat teplotu a ovládat veškeré funkce spotřebiče. Ideální by byla také kombinace s pultovým mrazákem. Zařízení má vynikající mrazící výkon, při výpadku proudu v. Kombinovaná chladnička BOSCH KGN39VLdisponuje technologii Perfect Fit, díky které ji můžete umístit ke zdi nebo přímo k nábytku a ušetřit tak spoustu místa.


Pokud chcete zcela využít prostor kuchyňské linky a nemáte zájem o vestavnou chladničku, je volně stojící chladnička BOSCH s technologií Perfect Fit ideální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky