úterý 16. ledna 2018

Výměna těsnění pod hlavou cena

A protože jde o specificky konstruovaný agregát, vyžaduje také výměna těsnění pod hlavou specialistu. Rover třeba předepisoval při výměně použití nových šroubů hlavy válců (v tomto případě vlastně celého motoru). Výměna těsnění pod hlavou válce.


HLAVA VÁLCŮ A) demontáž 1. Preskočiť na CENA - Někdo říká, že cenu tvoří těsnění pod hlavu a sada šroubů, tj. Plus cca 50- Kč za srovnání hlavy. TDI KW má již delší dobu špatné těsnění pod hlavou , což se. Když se dělá jakékoliv sundání hlavy a dání nového těsnění je potřeba dát vždy hlavu na srovnání a na přetlakování. Těsnění pod hlavou - Motor 1. Výmena tesnenia pod hlavou MPI - AUTO BLOG - Tdipower.


Postupujeme asi nasledovne: 1. Vypustíme chladiacu kvapalinu, odpojíme. Ahoj, chtěl bych požádat o radu. Je mi teda jasný že je to těsnění pod hlavou. Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi nemohli napsat nějaké orientační ceny výměny těsnění pod hlavou , včet. V takovém případě může být příčinou poškozené těsnění pod hlavou.


Jinak cena 10tis je opravdu hodně. Zdravím, je tu další garážový vlog a dneska máme na práci těsnění pod hlavou Felicie. Takže nové a jedině nové. Kolik stojí výměna těsněné pod hlavou v neautorizáku-Fabie I. Nech si udělat nabídku v případně vhodném servisu. Materiálový náklad je, na výměnu těsnění pod hlavou , poměrně nízký.


Ale výměna těsnění je spojena s demontáží ventilových rozvodů a hlavy, což je zdlouhavější a pak montáž zase je spojena rovněž s následujícím seřízením ventilů, což je trochu více práce. A jen poté co zastavím nechám vychladnout auto, tak otevřu přepadovku voda se vrátí a motor si ji zase vezme a něco tam ještě nechá. Ale jak jsem zde četl většinou kdyby to bylo těsnění pod hlavou , tak by byl bordel v oleji nebo by šel kouř z výfuku. Budu rád za každou radu! Na víčku emulze,spíše jezdím po městě.


Jak dlouho by mělo vydržet těsnění pod hlavou ? Komentáře (0) Přidat komentář Dal. Zdar lidi, nevíte někdo kolik by stála výměna těsnění pod hlavou a výměna. Kw rok poslední dobou se mi nějak tlakují hadice na chladicí kapalinu a když na nádržce na vodu sundám spátečku z motoru a připojím na ni průhlednou hadici tak mi jde speněna kapalina ale motor při tom nevaří myslím si že je to těsněni pod hlavou nebo to může bít i nečím jiným když jsem. Jak na kterém motoru, ale celkově se dá říct, že výměna těsnění pod hlavou motoru je zvládnutelná věc v domácích podmínkách, pokud máte aspoň trošku šikovné ruce a ten správný „vercajk“. Přiblížíme Vám sedm kroků, podle kterých musíte postupovat, abyste správně a profesionálně namontovali těsnění pod hlavu motoru.


Otvory se závity pro šrouby upevňující hlavu motoru musíme vyčistit od oleje a dalšího. Dnes jsem s tim byl v autoservisu RH (na doporuceni tady na foru) a zjistili jsme, ze je to tesneni pod hlavou valcu. Pri otevrenem vicku na chladici, kam lijete chladici kapalinu, se z toho ta voda hnala ven a tryskala.


Takze provalene tesneni prej a uvidime, na co prijdem, az to rozdela. Jsem spokojen, dohodnutý termín a cena byly dodrženy, komunikace bezproblémová. Co se může stát, když se to nevymění ? Po výměně těsnění už to nendělá a jezdí sní brácha do teď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky