pondělí 29. ledna 2018

Ruční sekáček potravin

Snadno s ním nasekáte maso, ovoce, zeleninu a připravíte pyré a dětskou stravu. Nakupujte s námi bez poštovného. Stačí odebrat sekáčky a můžete podávat na stůl v téže nádobě. Lehce se s ním sekají všechny druhy surovin včetně těch, které se špatně krájí, jako jsou ořechy, mandle nebo cibule a to vše jedním tahem. Unsubscribe from Xdomacnost - vše pro dům a zahradu?


Sekáček , nebo drtič ledu? Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Podle jakých parametrů vybírat sekáčky a drtiče ledu? Patentovaný systém pro snadné ovládání a skvělé výsledky.


Pomůže vám s přípravou kojenecké výživy, těsta na palačinky nebo sekáním cibule, masa, bylinek atd. Velkou výhodou sekáčků potravin jsou jejich kompaktní rozměry, skladnost a také jednoduchost použití. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt ruční sekaček potravin. Nože si poradí se všemi druhy surovin, včetně těch, které se špatně krájí, jako jsou ořechy, mandle a cibule. Břit je vyroben z pevné.


Zjednodušte si v kuchyni přípravu pokrmů. Jednou vyzkoušíte a už nedáte z ruky! Oloupe a naseká cibuli. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Nabízí výjimečný výkon a nože z kva.


Je vhodný pro sekání ovoce, zeleniny, masa a jiných druhů potravin. Tichý, lehký, výkonný, příjemný na ovládání, přesně takový je designový ruční mixér se dvěma velmi účinnými metlami, který vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu na pečení. Inovativní a zároveň jednoduchý pohon umožňuje rychle sekat zeleninu, ovoce, sušené ovoce a byliny. Drtič pracuje rychlým tahem provázku, díky. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat sekačku.


Ruční kráječ na cibuli Culinaria II. Testovali jsme benzínové, elektrické, akumulátorové, ruční i robotické sekačky. Zelenina, ovoce, oříšky, čokoláda, nahrubo či najemno? Vše zvládne ruční sekáček ! Snadné, bleskové a bezpečné sekání.


Možnost sekání nahrubo i najemno. Krájení a sekání zeleniny či ovoce rychle, jednoduše a efektivně? Ušetříte energii i čas. Domácí kutry, neboli sekáčky potravin , jsou perfektní pomocníci pro rychlé zpracování.


Můžete s nimi nasekat mnoho druhů měkkých i tvrdých potravin , jako jsou bylinky, ovoce a zelenina, ale i tvrdé oříšky, le nebo kousky masa. To oceníte jak při běžném používání v kuchyni, tak i při přípravě pomazánek, nebo. Díky odolnému, kvalitnímu nerezovému čtyřramennému noži seká a drtí potraviny ve dvou úrovních, a to až na velmi jemnou konzistenci. Ořechy, bylinky, ovoce i zeleninu zvládne nasekat během pár sekund.


Malý chopper - sekáček potravin , který zastane velkou práci. Mnoho receptů vyžaduje malé množství surovin, jako jsou čerstvě nasekané bylinky, koření, oříšky a jiné suché ingredience. Díky tomuto sekáčku můžete v mžiku servírovat čerstvě nasekané bylinky nebo ořechy anebo můžete snadno vyrobit zdravé domácí pyré pro vaše milované děti. Indikátory – Většinou se jedná o světelné diody informující o aktuálně probíhajícím programu, popřípadě o dalších procesech.


Ta zajišťuje šetrnější ochranu potravin. Vakuové dózy – Určité vakuovačky umožňují dokoupení speciálních dóz pro skladování potravin. Z nich je vysáván vzduch za pomoci hadice.


Silný pro sekání masa, ovoce, zeleniny a jiných druhů potravin. Vhodný také na přípravu pyré a dětské stravy. Titanové čepele ke snížení oxidace.


S praktickým a bezpečným nerezovým kráječem bude příprava krájených potravin rychlá a jednoduchá i ve větším množství, což jistě ocení nejen velké rodiny. Regulace otáček, 1W, 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky