pondělí 15. ledna 2018

Formy na dorty pro děti

Potahované dorty jsou hitem již několik let a jejich obliba stále neklesá. Nejedna hospodyňka by se ráda vytáhla vlastním výtvorem na rodi. Chystáte oslavu pro svého potomka?


Nejvíc mu bude chutnat dort od maminky! Přinášíme tři tipy, které hravě zvládnou i úplní začátečníci.

Vtipně nazdobený piškotový dort děti nadchne a vás nezruinuje, vděčné jsou také nepečené dorty s ovocem. Lahodné dětské dorty na zakázku vhodné nejen k oslavě narozenin, ale i pro potěšení Vašeho dítěte. Naše zdravé dětské dorty z ovoce potěší nejen vzhledem, ale i chutí. Je krásné pozorovat děti , když mají radost. Na narozeniny se mnohdy těší jako na Vánoce.


Určitě i vy rádi vzpomínáte na své dětské oslavy narozenin. Připravuji dorty pro děti , které mohou mít jakýkoli motiv, tvar, barvu i chuť.

Podívejte se na příklady těch, které jsem už upekla. Jednoho Spidermana a jednu panenku,“ zněla má odpověď. Aha, ale já myslela, že to budou dorty , které dokážu i já…,“ řekla trochu smutně. Oba dnešní dorty zvládne každá máma!


Formy můžete použít i jako vykrajovátka na potahovací hmoty a marcipán. Formy jsou vhodné na pečení patrových dortů pro každou příležitost, a především na oslavy, kde se sejde větší skupina hladových strávníků. Formy na dorty se dnem se snadno používají a jejich údržba není náročná.


Vyberte si u nás formu na dorty , díky které upečete ten nejlepší dort na světě. Dortové formy mohou být kulaté hranaté nebo speciální. Nabízíme nejen praktické rozkládací kovové formy s antiadhezním povlakem, ale i žáruvzdorné silikonové formy na dort. Ty se hodí zejména pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů.


S našimi formami žádný dort nepřipálíte a zároveň se vám budou hodit i na přípravu moučníků různých velikostí. Recepty na dorty a dortíčky, které si všichni zamilují. Barevné dorty pro děti. Upečte jim dort, na jaký se nezapomíná!


Jahodový dort s mascarpone.

Dětské dorty recepty, které budete milovat. Mrkněte na jejich recenzi. Většinou použijeme část náplně, šlehačku, pěkné kousky ovoce, které jsme si na ozdobu odložili a pak třeba strouhanou čokoládu, kakao, mleté oříšky nebo kokos. Máte chuť na dorty přímo z ovoce? Dorty zdobíme velmi jednoduše.


Zkuste naše výjimečné jablečné dorty. Dejte na nás a upečte dětem dort, na jaký se nezapomíná. Jedině tak se vám poleva nebo moučkový cukr nevpijí do těsta. V nabídce níže najdete sladké dekorace, ozdoby a figurky pro dorty i pečivo z marcipánu nebo sušeného mléka. Pokud se vám na povrchu.


Snadno a rychle ozdobíte Váš oblíbený či jednoduchý dort pro děti originálními a chutnými ozdobami bez umělých barviv. Pomocí kulaté formy můžete vytvořit jednopatrové i několika patrové dorty k narozeninám, na svatby či další oslavy. S kvalitní formou vás bude pečení bavit. U nás můžete zakoupit formy od výrobců Orion, Ibili.


Obchodní podmínky Seznamte se s obchodními podmínkami a způsobem zpracování osobních údajů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky