čtvrtek 25. ledna 2018

Jak vybrat žehličku na vlasy

Jak vybrat žehličku na vlasy

Nepoužívejte na vlasy žádné stylingové prostředky, ty by se teplem spálily a mohly by vám poškodit jak vlasy , tak žehličku. Vlasy si rozdělte na menší prameny. Ideální je začínat odspodu, vrchní vlasy si můžete sepnout sponkami.


Pramen vložte do žehličky a stiskněte. Na co se při výběru žehličky na vlasy zaměřit? Důležité je vybrat vhodnou žehličku s ohledem na typ vašich vlasů. Kromě toho se zaměřte zejména na velikost žehlicích ploch a materiál, ze kterého jsou vyrobeny.


Jak vybrat žehličku na vlasy. Na trhu najdete hodně modelů různých žehliček na vlasy , které mají různé parametry, značky a mnoho dalších rozdílných vlastností. Díky tomu nemusí být jednoduché se ve výběru správné žehličky vyznat. Pročítejte recenze a dejte si záležet, aby to nakonec byla nejen designová, ale především kvalitní žehlička na vlasy.


Při výběru žehličky na vlasy se snadno může stát, že sáhnete po kousku, který vám nenávratně zničí vlasy. Jakým žehličkám na vlasy se vyvarovat, které jsou naopak nejlepší a jak se zorientovat vnabídce? Volba vhodného pomocníka pro údržbu účesu rozhodně nepatří k jednoduchým úkolům. Při nákupu je zapotřebí věnovat pozornost hned několika zásadním parametrům. Nejvýznamnější roli sehrává správná volba povrchu žehlicí plochy, její šířka a tvar.


Nejlepší a nejprodávanější žehličky na vlasy. Recenze, test a rady jak vybrat žehličku vlasů. Podtrhněte krásu svých vlasů. Správně zvolená žehlička si poradí s hrubými, jemnými i lámavými vlasy a dokáže víc než jen narovnávat. Na trhu existuje mnoho variant a toto je výčet těch hlavních, ze kterých je třeba vybrat tu nejlépe vyhovující pro vaše vlasy nebo stylingové požadavky.


Na trhu najdete i speciální krepovací žehličky, které slouží na vytvoření objemu a stylových účesů díky jemným vlnkám, tzv. Jeho výjimečnost spočívá v tom, že na vlasy kombinuje žehlení a česání vlasů. Proto jsme pro vás připravili několik tipů a ra jak vybrat tu správnou žehličku na vlasy , která vám bude šitá přesně na míru!


Před výběrem žehličky na vlasy je nejdříve nutne si ujasnit, k jakému účelu ji chcete používat, zda chcete vlasy žehličkou pouze rovnat nebo i natáčet. Teplota – při koupi žehličky si v první řadě zkontrolujte, zda daný model poskytuje možnost nastavení teploty. Některé žehličky na vlasy disponují pouze jednou, stálou teplotou. Mohou být sice levnější, avšak neefektivní. Liší se použitý materiál, technologie, rychlost nahřívání i maximální a minimální teplota.


Existují však i další parametry, na které se vyplatí zaostřit zrak. Kvalitní žehličky na vlasy jsou užitečné, ale základem je, aby si žena pořídila jen kvalitní produkty, u kterých je jistota, že jí neponičí vlasy a budou fungovat tak, jak mají. Výběr správné žehličky není jednoduchý, často se žena rozhoduje jen podle ceny, což se ale zase projeví na nedostatečné kvalitě. Porovnávali jsme jak klasické žehličky na vlasy , tak i ty cestovní. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat žehličku na vlasy.


Požadavky na zpracování jsou vzhledem k principu ohřívání vysoké, neslevujte z nich ani vy. Ještě než žehličku koupíte, vyzkoušejte si, jak padne do ruky, zda není příliš těžká a jak se vám s ní celkově bude pracovat. Nyní už se podívejme na konkrétní doporučení, která vám při výběru rozhodně pomohou. Pro velkou spoustu žen je žehlička na vlasy naprosto nepostradatelná věc.


Jak si vybrat žehličku na vlasy a jak na žehlení vlasů? Dříve byl docela problém s narovnáváním a děláním loken. Vedle fénu je žehlička na vlasy druhým nejčastějším pomocníkem pro úpravu vlasů. S troškou šikovnosti se s jejím použitím dá vykouzlit jak účes z dokonale rovných vlasů, tak i například ledabylé lokny.


Výběr bychom však neměli podceňovat, abychom si zbytečně nepoškozovali vlasy. Na opravdu silné vlasy se ve většině případů nemusíte bát teplot 2- 230°C, přičemž jeden pramen vlasů nežehlete víc jak dvakrát! S tou nejvyšší teplotou ovšem opatrně!


Ta se používá například na takové úkony, jako je zažehlování brazilského keratinu, který k aplikaci vyžaduje teplotu 230°C a přejet pramen několikrát po sobě. Povrch žehlicích ploch – Právě povrch žehličky je zřejmě nejdůležitějším faktorem při výběru tohoto zařízení. Vybírat byste měli s ohledem na své vlasy a požadovanou kvalitu výsledků. Možností je celá řada: a) Železná plocha – S tímto řešením se dnes už příliš nesetkáte.


Existuje mnoho možností jak si vybrat žehličku. Začněte s typem vašich vlasů. Super kudrnaté vlasy jsou náchylné vůči statické elektřině budou potřebovat iontovou žehličku , která dokáže zkrotit prameny a uzavřít v nich vlhkost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky