středa 17. ledna 2018

Kuchyňské obklady sklo cena

Kuchyňské obklady z kaleného skla Skleněné desky za kuchyňskou linku jsou vyráběny z kaleného skla v tloušťce mm. Díky kvalitnímu, bezpečnostnímu sklu jsou tyto obklady do kuchyně skvěle odolné, a to jak proti vysoké teplotě, tak i proti zvýšenému tlaku. Sklo na míru - Kuchyňské skleněné obklady na míru - Skleněné stoly na míru Skleněné kuchyňské obklady na míru Skleněné kuchyňské obklady na míru Výběrem námi nabízených motivů v pruzích získá Vaše kuchyň tradiční nádech. Naší prioritou je kvalita, a proto vyrábíme kuchyňské skleněné obklady z odolného tvrzeného skla, které vyniká těmi nejlepšími technickými vlastnostmi.


Tvrzené sklo nelze při běžné práci v kuchyni prakticky vůbec rozbít, navíc je vysoce odolné proti vzniklému teplu. Oproti běžnému sklu je až 7x pevnější. GRAFICKÉ SKLO - skleněný obkla kuchyňské sklo , skleněné desky, grafo logické sklo , graf designové sklo. Dodáme Vám skleněné obklady , posuvné dveře.


Skleněné obklady se nejvíce využijí v kuchyňských linkách, kde vyplňují prostor mezi pracovní deskou a horními skříňkami. Ukuchtit si něco dobrého v příjemném prostředí je to nejlepší, co vás může za celý den potkat. Ať už to budou míchaná vajíčka nebo hovězí consomme s červenou řepou, hovězím tataki a morkovým knedlíčkem, tyhle kuchyňské obklady vám dodají z vaření ten správný zážitek. Podívejte se na pestrou nabídku různých rozměrů - od klasických čtvercových, mozaiek, až po velkoformátové či skleněné. U nás seženete také skleněné nebo retro kuchyňské obklady.


Při výrobě Grafoskla se na sklo aplikuje laminační fólie, která v případě rozbití skla drží drobné krychličky na sobě. Díky těmto vlastnostem se předchází zranění. Převratná technika tvorby grafického skla pro kuchyňské obklady , je tím správným příkladem moderního využití skla.


Velmi oblíbené jsou i kamenné, skleněné či nerezové mozaiky. Všechny kuchyňské obklady čekají vystavené na našich prodejnách, aby brzy rozzářily vaše nové kuchyně. Skleněný obklad za kuchyňskou linku, výroba skleněných barevných obkladů, skleněných dveří a skleněných stěn. Firma, kromě prodeje poskytuje půjčovnu veškerého kuchyňského vybavení. Obkladové sklo doporučujeme vykalit.


Barevné tvrzené sklo představuje jeden z nejoblíbenějších a nejmodernějších materiálů za kuchyňskou linku. Má nadčasový vzhled a jeho hladká jednolitá plocha se velmi snadno čistí. Kdo má možnost porovnat sklo s klasickými obklady , jistě snadnou údržbu skla potvrdí. Sklo také nabízí možnost, jak jednoduše a přitom efektně renovovat starší kuchyň. Díky technice Grafoskla můžete sladit do jednoho motivu obklady do kuchyně s dalšími skleněnými prvky jako jsou například skleněné dveře či skleněné stěny.


Grafické sklo Grafosklo může být součástí řešení vašeho designu nejen pro obklady do kuchyně. V nabídce kuchyňského studia SIKO naleznete praktické a osvědčené kuchyňské spotřebiče a další kuchyňské doplňky. Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení.


Bílý obklad se dá různě kombinovat s dalšími barvami ze stejné série a je vhodný do moderní či jednoduché kuchyně. Jsou jedinečným designovým prvkem pro bytovou dekoraci. Na výrobu sklenenej zásteny, používame výhradne extra číre kalené sklo OPTIWHITE hrúbky 6mm s leštenými hranami, u ktorého nedochádza k farebným odchýlkam. Vzory čerpáme z katalógov fotiek a grafík na internete, ako aj z vlastných podkladov klientov. Sklo se dá bez problému brousit a vrtat, takže není problém se zásuvkami.


Dále se dá použít v koupelnách, obývacích pokojích, kancelářích a restauracích jako obložení stěn. Samozřejmostí je vrtání skla např. Vzhledem k velké vzdálenosti zákazníků (např. z Prahy) nabízíme skla lacobel k obložení kuchyňských linek včetně připravených výřezů pro zásuvky. Sháníte interiérové nebo venkovní obklady ? Vyberte si z široké nabídky obkladů do kuchyně, koupelny nebo na terasu. Na prodej jsou zahraniční, ale i české značky (Rako).


Spodní i horní část kuchyňské linky počítejte dohromady, běžný metr již zahrnuje jak spodní korpus, tak i horní skříňky. Rozměr námi naceněného modelu obsahuje velkorysých metrů, a tak výsledná cena výše uvedeného typu Speed vás vyjde na necelých 57tis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky