středa 17. ledna 2018

Formy na svíčky z palmového vosku

Svíčky z palmového vosku vonné obsahují příjemné vůně do svíček a jsou zároveň pěkným doplňkem interiéru. Vosk je celoprobarvený a tvoří na povrchu efekt ledových krystalů. Zajímavý článek o odlévání svíček z palmového vosku pro vás připravil Vašek Koranda, kterému tímto děkuji. Pokud máte na Vaška další dotazy ohledně této techniky, můžete je psát do komentářů a věřím, že vám Vašek rád odpoví. Svíčky vyrobené z tohoto přírodního vosku nečadí.


Odlévají se ručně a při důkladném dodržení technologického postupu se na svíčkách vytváří zvláštní krystalické obrazce, které se různí v závislosti na typu použitého vosku. Svíčka je ve tvaru válce, s jedním knotem, v ochranné fólii, kterou při zapálení. Ručně odlévané, parfémované svíčky , z krystalického palmového vosku.


Až 3x delší doba hoření oproti běžným svíčkám a nádherná kresba na povrchu. Prodej svíček z včelího vosku u EKOVČELAŘE. Podívejte se na malou ukázku, jaké odlévané svíčky z včelího vosku prodáváme. Svíčky si můžete zakoupit zde přes náš e-shop, nebo osobně přímo v naší včelí farmě. Výroba svíček z včelího vosku je snadná, pokud máte k dispozici správné pomůcky.


Pomocí forem na svíčky vytvoříte z včelího vosku vlastní originální výrobky, vhodné pro obdarování vašich blízkých i pro prodej zákazníkům. Formy jsou vyrobené z odolné směsice silikonu a velmi dobře se s nimi pracuje. Vyberte si z různých forem a formiček na domácí svíčky. Formy na svíčky musí mít hladký a čistý povrch.


Pokud použijete formy silikonové, při tuhnutí vosku ve formičce tuhnoucí svíčku sem tam uvolněte. Nebudete mít pak potíže s jejím vyklopením. Vyberanie voskovej sviečky z formy Po zatuhnutí a vychladnutí vosku sa môžu odstrániť sťahovacie gumičky a opatrne otvoriť forma.


Sviečku je potrebné z formy jemne vybrať. Potom sa môže odstrániť špáradlo, knôt sa na spodnej strane odreže pri. Pokud jste se rozhodli pro výrobu vlastních originálních svíček zhotovených z včelího vosku , nacházíte se na správném místě! Naleznete tu široký sortiment forem zhotovených z odolné směsice silikonu, se kterou se velmi jednoduše pracuje. Palmové svíce jsou vyráběné z vysoce kvalitního palmového vosku.


Tyto svíce jsou vyjímečné svým sametově hladkým povrchem a originální krystalickou strukturou. Velice často jsou také nazývané krystalické svíčky. Návod na výrobu svíček z palmového vosku Pro začátečníky jsme pro Vás připravili video návod na výrobu svíček z palmového vosku.


Fenoménem několika posledních let jsou svíčky z palmového vosku , jemného granulátu, získávaného z tropických palem. Oproti jiným voskům má úžasnou schopnost tvořit po odlití do formy překrásné vzory připomínající ledové květy. Knot by měl vést prostředkem svíčky. Na vnější straně formy škvíry utěsněte pomocí kousku plastelíny.


Příprava barevných proužků: Roztavte vosk ve sklenicích podle návodu (závisí na druhu, jenž používáte). Do roztaveného vosku nožem nastrouhejte trochu barvy na svíčky. Barvy přidejte podle uvážení tolik. Rozhodněte se, jaký vosk chcete na svíčku použít. Máte na výběr z několika druhů.


Půl kila tuhého parafínového vosku vám dá zhruba 6ml roztaveného. Půl kila sojového vosku 5ml, a stejné množství včelího vosku 4ml. Parafín je tradiční vosk, ze kterého se vyrábějí svíčky , a je také nejoblíbenější.


Silikonové formy na svíčky z včelího vosku. Formy jsou z kvalitního silikonu, který bezproblému odolá teplotě roztaveného vosku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky