čtvrtek 25. ledna 2018

Skleněné lahve na slivovici praha

Sklenice na olej a nealko. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici , víno, pivo, mléko a ostatní nápoje. Ke každé lahvi nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve , zavařovací sklenice a příslušenství. K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství.


Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. Rádi vám poradíme s výběrem. Likér nebo slivovice domácí výroby z kvalitních surovin patří do kvalitní láhve. Specializujeme se na pískování na sklo. Na láhev vám vypískujeme věnování nebo obrázek na přání.


Lahve na slivovici jsou vyrobeny ze zdavotně nezávadného skla a jsou opatřeny korkovou zátkou. Ošatky různé,karafy na slivovici ,krásná keramika Inzerát byl odebran z oblíbených. Keramická karafa na slivovici bez uzávěru Inzerát byl odebran z oblíbených. SKLÁRNY MORAVIA, akciová společnost Úsobrno č. Servírujte kvalitu z kvalitní karafy na alkohol. V této sekci najdete širokou nabídku skleněných lahví na whisky, karaf na whisky, karaf na rum nebo koňak.


Karafy jsou vyrobeny z českého křišťálového skla. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Z naší nabídky je důležité vyzdvihnout tradiční opletený demižon, který zaujme nejen milovníky vína a jiných alkoholických nápojů. Opletené demižony nabízíme o objemech 2l, 3l, 5l, 10l, 15l, 20l.


Nabízíme Vám reklamní skleněné lahve na alkohol a slivovici s potiskem. Láhev na slivovici žárovka l. Prázdná láhev na slivovici , popřípadě jiný destilát ve tvaru žárovky je ozdobena obrázkem švestek. Aktuální katalog firem v kategorii skleněné láhve.


Kromě lahví na víno, prodáváme láhve na alkohol, pivo a jiné. S lahví po ruce dodržíte pitný režim levou zadní. Ačkoliv jsou skleněné , můžete je vzít kamkoliv s sebou. Hodí se pro sportovní i cestovní nadšence.


Pokud máte chuť na sirup, ovocné smoothie, kávu nebo čaj, skleněné lahve vás vždycky pochopí a budou při vás. Pouze osobní předání Praha. Prodej lahví na víno, pivo, alko i nealko nápoje a demižony. Největší výběr obalového skla pro potraviny.


Otevírací doba Po-Pá: 8-hod. Dárkové sklo - to nejlepší od tradičního českého výrobce DT GLASS s. Tradiční Jablonecká výroba skla. Popis: Prodám nové nepoužité skleněné láhve i se šroubovacím uzávěrem, originál zavíčkované přímo z výroby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky