čtvrtek 11. ledna 2018

Brusná sada lansky standard

Každý nůž se občas otupí a pokud ho chcete rychle a kvalitně nabrousit a neděláte to dvakrát do týdne asi oceníte tento přípravek na broušení Lansky. Je to jednoduchý pomocník. Tato jedinečná brusná sada představuje revoluci v domácím broušení nožů. Bezpečná, jednoduchá a pohodlná obsluha.


Díky kontrolovanému úhlu broušení dosáhnete profesionální čepele, ostré jako břitva pokaždé když přijde brusná sada Lansky ke slovu. Je bezpečná, jednoduchá a zaručuje skvělé výsledky. Byla navržena tak, aby uživateli poskytovala nejlepší podmínky pro broušení a úpravu ostří bez ohledu na množství zkušeností. Ano, to je pravda v případě obyčejných nožů z dobře brousitelných materiálů.


Jakmile se ale dostaneme k broušení moderních extrémně tvrdých ocelí, může být brusná sada k nezaplacení, mj. Veškeré vybavení je uloženo do praktického kufříku, který usnadní manipulaci a přenášení výbavy. Pomocí sady profesionálně nabrousíte jakýkoli nůž.


Sada zajišťuje dodržování zvoleného úhlu broušení, proto s ní dokáží nabrousit nože i začátečníci. Broušení je možné pod různými úhly (17⁰, 20⁰, 25⁰ a 30⁰). Pomocí této sady je možné brousit ostří pod čtyřmi různými úhly: 17° úhel ostří je většinou použit u filetovacích nožů, nožů pro umělce a nožů X-acto. Sada zabezpečuje dodržiavanie zvoleného uhlu brúsenia, preto s ňou dokážu nabrúsiť nože aj začiatočníci.


Brúsenie je možné pod rôznymi uhlami (17⁰, 20⁰ , 25⁰ a 30⁰). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Každá brúsna sada Lansky obsahuje niekoľko typov brúsnych kameňov (dajú dokúpiť aj samostatne).


Sada obsahuje kameny se zrnitostí 12 2a 600. Nejhrubší kámen se zrnitostí 1se používá pro opravu ostří, které má na sobě vrypy, velké poškození, nebo došlo k jeho zničení. Výrobce nabízí sedm druhů sa které se liší materiálem kamenů a jejich počtem. Hrubší brousky slouží k nabroušení velmi ztupených, poničených ostří. Sada byla navržena pro jednoduché a efektivní broušení se kterým si poradí začátečník i profesionál.


K dosažení těch nejlepších možných výsledků při broušení nožů je kapesní brousek často nedostatečným pomocníkem. Proto byla vytvořena tato speciální brusná sada obsahující celkem brusné kameny s monokrystalickým diamantovým krytím. Vám uľahčí brúsenie nožov, - rokmi overená kvalita, vyrobené v USA, - vhodné na všetky typy nožov, od kuchynských, filetovacích, až po vreckové, turistické a útočné nože a dýky, - možné používať buď priamo z ruky alebo prichytením o stôl príp. Standardní brusná sada Diamond se kameny Lansky. Brousí úhly °, °, ° a °. Výhoda u této sady je schopnost dodržovat stále stejný úhel broušení.


Obsahuje kameny o různé zrnitosti od hrubého broušení až po jemné finalizování. Sada umožňuje jednoduché, spolehlivé, ale i bezpečnou broušení. Timpul standard de înmânare după EXPEDIERE din depozitul nostru este următoarele sau zile lucrătoare. Despre expedierea produsului veți fi informat prin e-mail. Timpul de Expediere a produsului este trecut cu litere mari la fiecare produs separat.


Brusné sady Lansky vám umožní velmi jednoduché a přitom profesionální broušení vašich nožů. Brusná sada Lansky patří mezi nejefektivnější způsoby ručního broušení na trhu. Nabízíme také sady na broušení značek DMT a Spyderco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky