úterý 16. ledna 2018

Sušící rošt do trouby

Electrolux Rošt trouby nastavitelný. Více místa na sušení: sušicí rošty Klarstein Master Chef slouží buď jako náhrada za staré nebo poškozené vkládací police do sušičky, nebo mohou být použity k přípravě další várky na sušení. Univerzální, vhodný pro všechny typy pečících trub. Připravili jsme pro vás sadu náhradních roštů do trouby.


Najdete mezi nimi nejen klasické rošty, ale i výrobky určené pro grilování. Některé z nich jsou určeny jen pro speciální typ trouby , jiné pasují bez problémů do různých domácích spotřebičů. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Upozorňujeme, že môže trvať niekoľko minút, kým sa e-mail dostane do doručenej pošty.


V této kategorii nebylo nalezeno žádné zboží. Bezplatná zákaznická linka. K č 23Kč bez DPH do. Grilovací rošt do horkovzdušné trouby GRD 0Rozměr 445x3mm.


Nenašli jste požadovaný produkt? Objednáme Vám rádi jakékoliv díly či příslušenství Beko! Vyplňte prosím náš poptávkový formulář a my se pokusíme Vám v co nejkratší době objednat u výrobce požadovaný díl, který nemáme aktuálně v nabídce. Rošt do trouby alternativy - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Rozměry výrobku:Hmotnost (kg): Výška (cm): Šířka (cm): 50. Hloubka (cm): Rozměry balení:Hmotno. Vybírejte si Pečící trouby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jednoduchým tahem ruky jej vytáhnete na požadovanou velikost (bez nutnosti použití pracovního náčiní).


Jakmile je nastavený, zůstane stabilní bez nutnosti fixace šrouby. Vhodný také pro chladničky. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Rošty do trouby za akční ceny.


Síto sušící do trouby alternativy - Heureka. Použijte škrabku na led nebo na čelní skla auta a snažte se odstranit co nejvíce nečistot. Vezměte si gumové rukavice, abyste se neušpinili.


V případě potřeby do trouby při čištění nastříkejte další roztok jedlé sody. Kartáčem a hadrem potom otřete zbytky nečistot. Pánve a grilovací desky a rošty, 4. Pro kompletní vybavení Vašeho grilu máte možnost rozšířit svůj gril o různé nástavce na gril, grilovací desky, různé držáky, misky a pekáče. Jelikož je trouba zařazena do energetické třídy A, je možné očekávat nízkou spotřebu.


Samotná příprava jídla je jednoduchá jak díky programům, tak i tomu, že nabídne teleskopický výsuv plechů, což usnadňuje přístup do prostoru trouby. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného skla, opatřeno háčkem pro zavěšení na rošt trouby. Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí.


Potřebujete-li pečící troubu umístit do již zařízené kuchyně nebo chcete využít volného místa na lince, pak jsou pro vás nejlepší volně stojící trouby. Jsou mnohem jednodušší, menší a méně vybavené, než jejich vestavné protějšky. Celonerezové, celoskleněné nebo kombinované pekáče s kovovou spodní částí a skleněným poklopem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky