čtvrtek 24. března 2016

Barový držák na skleničky

Kombinace madla z držáky pro zavěšení kuchyňských, nebo kořenkových, či jiných poliček. Na madlo je také možné zavěsit háčky na utěrky, nebo drobné kuchyňské náčiní a pomůcky. V našem obchodě koupíte: kapsáře do auta, organizér do auta, držák na mobilní telefon do auta, držák na toaletní papír, držák na skleničky na víno. Padá vám prach do skleniček?


Vyrobte si jednoduše tento originální a praktický držák na skleničky ! Spousta sklenic na víno a málo místa? Díky našemu jednoduchému tipu už nemusíte sklenice schovávat v krabicích. INFO V POPISKU↓ Potřebujete: ⚫ Pilku ⚫ Dřevěnou lištu nebo T. Do držáku můžete uložit až čtyři skleničky na šampaňské či na víno. Rozlišovače na skleničky a držáky na čajové sáčky v jednom jsou super vychytávkou do domácnosti.


Kolejnicový držák na sklenice na stopce délky 40cm je vyroben z pochromované oceli. Slouží k přivrtání do stropu. Držák sklenic na víno cm. Rozteč mězi kolejnicemi je cm.


Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! DRŽÁK NA SKLENIČKY - PŘIPEVNĚNÍ NA BAROVOU RAMPU Výhradní zastoupení pro ČR. Kovaný držák na skleničky - tři trny na tři skleničky , celkem na kusů. Vhodný i do restaurací a barů. Nabídka držáků na skleničky a kartáčky vhodné do koupelen.


Dál se dozvíte jaké vychytávky můžete použít proti slimákům. Uvidíte originální skrytý zahradní bar a jak vyrobit držák na lahev vína a skleničky. Barový stůl pro zážitek ze servírování.


Nabízí úložné přihrádky až na lahví vína a praktický kovový držák na skleničky. Barevná kombinace bílé a šedé se vzorem betonu tvoří elegantní celek. Sklenička je z pevného tlustého skla matněného chemickým způsobem a má skryté plastové těsnění, které zajišťuje absenci dotyku skla a kovu a pevně fixuje skleněný. Správně vybavená kuchyň je polovina úspěchu při přípravě pokrmů, tak si u nás vyberte organizér na kuchyňské náčiní, držák na papírové utěrky a pro jistotu i příborník. Ke kuchyňské lince je prostě pořádné vybavení nezbytností.


Většinou se jedná o kulaté stolky na jedné noze, ke kterým pasují barové židle. Koupelnové doplňky Element se vyznačují svým specifickým tvarem, který reaguje na poslední módní trendy a oblíbenost hranatých tvarů. Dvojitý držák skleniček Element je praktickým pomocníkem do koupelny.


Doplňky zaujmou jak designem, tak i příznivou cenou. Podívejte se na naši nabídku misek na mýdlo různých tvarů, barev a velikostí a vyberte si mezi nimi tu nejhezčí. Nabízíme vám chromové, drátěné, skleněné, keramické, magnetické, na postavení, s přísavkou apod. Stylové mýdlenky se speciálním a dlouhodobě zářivým povrchem vyrábí značka Grohe.


Neokoukají se a vydrží roky. Luxusní držák na skleničky - Vernaccia (Vyrobeno z dubového sudu na víno!) Originální designový držák na skleničky vyrobený z části dubového barrique sudu, který se bude vyjímat takřka na všech místech s vinnou tématikou a doslova rozzáří vaši prodejnu, vinný sklep nebo domá. Chemický způsob matnění dodává sklu bělost a. Elegantní závěsný držák vinných sklenic dodáváme ve stříbrné barevné variantě.


Závěsný držák vinných sklenic se jednoduše připevní do vitrín, skříní nebo do police nad barový pult. Metaltex vám pomůže zařídit takový domov, jaký si zasloužíte - bez zbytečného nepořádku, rozházených věcí a nedostatku místa. Kousky této značky mohou za správný chod každé domácnosti a můžete dát ruku do ohně za to, že lepší vychytávky pro hezky uklizený interiér jen tak nenajdete. Nástěnný stojan na kořenky Metaltex Pepito.


Velký bílý magnetický držák do kuchyně YAMAZAKI Tower Magnetic Si.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky