pondělí 14. března 2016

Nůž rybička ostrava

Nůž rybička ostrava

Jedná se o ideální první nůž každého malého průzkumníka. Rybička je jednoduchý a spolehlivý zavírací nůž. K dispozici jsou také další zavírací nože včetně záchranářských nožů s trhacím háčkem, které jsou určeny pro záchranářské práce i mnohé situace v civilním životě. Nůž v luxusním provedení od výtvarnice Alexandry Dětinské,nazdobeny krystaly Precisosa s praktickou karabinkou k zavěšení.


Vítejte na e-shopu Česká rybička. Kapesní zavírací nůž rybička je ideálním dárkem pro každého. V naší nabídce naleznete spoustu variant tohoto neobyčejného českého nožíku.


Díky praktickým rozměrům ho. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Skladem 3modelů od oblíbených značek např. Victorinox, Mikov, Leatherman.


Nůž zavírací, funkcí, délka čepele c. Město Mikulášovice je vylidněné, hospody zavřené, ale lidé vyráží do lesů, kutí doma, pracují na zahradách, chodí na ryby. A i když některým dříve narozeným třeba zavřené hranice připomínají doby minulé, věříme, že se vše v dobré obrátí. Asi každý kluk vzpomíná na to, jak v dětství měl klasickou rybičku. Tento nožík je u nás opravdu legendou. Výroba probíhá v České republice u firmy MIKOV.


Nůž rybička Mikov je k osobnímu vyzvednutí u nás v Bohumíně, nebo v Ostravě. Nůž rybička je snad nejtradičnější kapesní zavírací nůž u nás oblíbený zejména mezi kluky a jejich tatínky :-) Je to jeden z mála výrobků světa, jenž dokázal oslovit a stále oslovuje generace lidí již několik desítek let a díky své výjimečnosti je rybička nejprodávanějším nožem z produkce firmy Mikov. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Pořiďte si tento legendární nožík i vy, tentokrát s vaším vlastním nápisem na čepeli.


Na nůž si můžete nechat vygravírovat věnování, datum výročí, iniciály či jakýkoliv jiný text. Zavírací nůž RYBIČKA - Zlatá rybička. Pozlacená verze byla původně pouze šíleným nápadem, který si získal mezi odbornou i laickou veřejností okamžitou oblibu a respekt. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.


První nůž ve tvaru Rybičky vzniknul již před sto lety a jeho dřevěné střenky postupně nahradily střenky plechové. Současné střenky jsou odlity ze zinkové slitiny. Délka zavřeného nože je mm, otevřeného nože 1mm a ostří měří mm.


Jeho čepel je vyrobena z nerezové oceli, střenka je ze zinkové slitiny a pouzdro je v PVC provedení. Pro prodloužení životnosti nože. Poznávacím znamením značky Mikov je nůž rybička dodnes, i když výrobní program továrny je mnohem širší. Mimochodem čas od času rybičku prodává např.


Kdysi se její čepel vyráběla z uhlíkaté oceli, takže stačilo, abyste ji po krájení jablka neotřeli a. Nepostradatelný nůž pro malé kluky, ať už jim je let, nebo 50. Army a outdoor shop Armed je nabízí také. Výhodou je jeho nízká hmotnost.


Provedení bez spony a se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky