úterý 8. března 2016

Ultrazvukový inhalátor

Ultrazvukový inhalátor

Lehký a výhonný ultrazvukový inhalátor JOYCARE JC-1je jedním z nejoblíbenějších inhalátorů. Je opravdu lehký a jeho provoz je absolutně tichý, je vhodný pro inhalaci léků i zvlhčování dýchacích cest (vyzkoušeno s Vincentkou a Mucosolvanem). Přístroj efektivně rozbíjí léčivo a následně jej vhání přímo do masky ventilátorem. ULTRAZVUKOVÝ INHALÁTOR LEONARDO do ruky pro osobní použití pro pacienty, kteří nesnesou kyslíkovou masku. Jedná se o naprosto bezhlučné.


Každý má své výhody i nevýhody, záleží na tom, pro co jej chceme primárně využívat. Ultrazvukový , nebo kompresorový inhalátor ? Protože se jedná o ultrazvukové provedení, není jeho provoz téměř vůbec slyšet. Během inhalování se tedy můžete pohodlně dívat na televizi.


Vincentka obsahuje jodidy, které jsou efektivní proti chronickým bakteriálním infekcím horních cest dýchacích nebo kupříkladu proti otravné. Prístroj liečivú látku efektívne rozbije a pomocou ventilátora ju následne presunie do masky. Inhalator Tento prístroj je ideálny pre inhaláciu minerálnych, sýtených a nesýtených liečivých vôd. Prístroj je vyrobený z plastového materiálu uľahčujúcu elektrickú a termálnu izoláciu.


Kvalitní inhalátor můžete nastavit tak, aby mlhovinu vypouštěl pouze při vdechu. Nastavte si potřebný tlak vzduchu a přizpůsobte inhalátor tempu svého dechu. Léčba s mlhovinou je při správném nastavení účinnější a léčivem zbytečně neplýtváte. Provoz ultrazvukového inhalátoru je velmi tichý, v jeho těsné blízkosti je slyšet jen slabé bzučení. Nejprve si ujasněte, zda inhalátor vybíráte pro potřeby prevence nebo léčby a přistupte k výběru odpovídajícího pohonu a typu rozprašování.


Berte na vědomí též rozprašovací výkon, velikost produkovaných částeček, objem zásobníku a hlučnost. Svou roli bezesporu sehrávají i nejrůznější. Pokud vám lékař inhalátor doporučuje, předepíše vám konkrétní model (výběr je omezený) a vypíše vám poukaz pro pojišťovnu.


Inhalátor CA-MI je schváleným zdravotnickým prostředkem třídy II. Filtrovat můžete podle toho, zda sháníte inhalátor kompresorový, nebo ultrazvukový. Samotnej liečbe je v podstate jedno, ktorý inhalátor si vyberiete.


Dôležité je dostať liečivý roztok tam, kde potrebujete. Vyberte si inhalátor , s ktorým sa vám bude dobre pracovať, najmä keď ho plánujete používať pravidelne. Prezradíme vám, aký je medzi nimi rozdiel.


Ultrazvukový inhalátor

Vo všeobecnosti nie sú také odolné ako kompresorové inhalátory. Na druhej strane sú oveľa tichšie a inhalácia prebieha rýchlejšie. Tento inhalátor zajišťuje tichý chod a mlžinu s vysokým počtem malých částic. Je vhodný jak pro dospělé, tak i pro děti.


Pretože sa jedná o ultrazvukové prevedení, nie je jeho prevádzka takmer vôbec počuť. Počas inhalovanie sa teda môžete pohodlne pozerať na televíziu. AirProjet - ultrazvukový inhalátor - nejprodávanější. Air Projet je zařízení pro aerosolovou léčbu, které nebulizuje nejběžnější léky používané k léčbě horních i dolních cest dýchacíc. Je vybaven maskou jak pro děti, tak i pro dospělé uživatele.


Vhodný pro inhalaci Vincentky, pro děti i dospělé. Výjimku tvoří profesionální ultrazvukové inhalátory využívané v nemocnicích a lázních. Tady částky šplhají k dvaceti tisícům korun. Membránové inhalátory jsou ideálním řešením pro cestovatele, nebo malé pacienty, kteří chvilku neposedí.


Pomôcť môže aj pri kašli, nádche a bežnom prechladnutí. Ide o ultrazvukový inhalátor , ktorý dokáže spracovať jednotlivé častice liečiva na mikroskopickú veľkosť, a tak uľahčiť ich vdýchnutí. Príslušenstvo: maska pre deti a pre dospelé osoby, spojovacia hadica, adaptér.


Yuwell 402AI inhalátor ultrazvukový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky