pátek 18. března 2016

Čerpací stanice mol

Informace a data zveřejněná na Mol Station Finder mají pouze informativní charakter. MOL Česká republika, s. Na aktuální nabídku služeb se prosím zeptejte přímo na čerpací stanici. Vyhledávejte nejlevnější čerpací stanice ve vašem okolí podle adresy. Ušetříte za tankování benzínu, nafty, LPG a CNG.


Díky sbírání bodů můžete mít výhodnější nákupy již od Kč nebo využít naše pravidelné akce. Přehled aktuálních cen pohonných hmot na čerpacích stanicích MOL. Obsluha čerpací stanice Mol.


Komunikativnost, zodpovědnost a praxi na pokladně. Práci na HPP v příjemném prostředí a kolektivu. Více informací získáte na další podstránkách této rubriky.


Partner pro provoz čerpací stanice Staňte se naším Partnerem při provozování a budování značky MOL. Pojďme společně vytvořit nové standardy nabídky, designu a služeb v rámci čerpacích stanic v České republice. Po registraci obdrží zákaznickou kartu, na kterou sbírají body za nákupy zboží a služeb, které je poté možné vyměnit za různé odměny. Jak tento program funguje?


Povinné ručení je zákonné pojištění, které chrání motoristy před škodami, které mohou způsobit při svých cestách ostatním. Z tohoto pojištění jsou kryty nejenom poškozená vozidla, silnice, domy, ale i škody na zdraví všech účastníků nehody. Mol Čerpací Stanice , Vyskov.


Normálně na plnou nádrž LPG najedu 300km,po nekonečném natankování tenoučkou hadicí na vaší Olomoucké pobočce u Baumaxu (taktéž plné nádrže) jsem najel 100km ☹️ co je špatně ? Není vůbec náhodou, že mezi první stanice , které odstartovaly masivní vlnu rebrandingu, byla zařazena stanice v Praze na Barrandově. Du obce Varvažov kousek od krajského města Ústí nad Labem stojí po obou stranách hlavního tahu na Drážďany a Lipsko. Pap Oil zezelenají, bude z nich MOL. Končí tak obchodní strategie dvou značek a modrou barvu na stanicích vymění zelená.


Součástí změny bude i zavedení občerstvovacího konceptu Fresh. Provozovatel čerpací stanice. Pozor, čeká nás Den české státnosti, obchody budou mít zavřeno. Jiří Šubrt, Čerpací Stanice Mol.


Agip od dnešního dne provozuje. Kromě standardních paliv nabízíme dodávky prémiových produktů Diesel Qmax a Super Qmax. OMV však nabízejí více než pohonné hmoty, jsou to multifunkční střediska služeb. Základní hodnoty předního ropného a plynárenského koncernu ve střední. Bratislave, je rafinérsko-petrochemická spoločnosť s ročným spracovaním - miliónov ton ropy.


Spoločnosť okrem výroby, skladovania, distribúcie a veľkoobchodného predaja výrobkov z ropy disponuje najväčšou maloobchodnou sieťou v rámci Slovenskej republiky, zameranou na predaj motorových palív a mazív a na poskytovanie širokej škály. Tržby jí ale – podobně jako konkurenci – klesly. Nový název už mají dřívější čerpací stanice Lukoil, nyní vrcholí přejmenování sítě Agip, na řadu přijde Slovnaft. Na všech čerpacích stanicích je obnoven prodej Hot Dogu s sebou v gastrozóně.


Tyto stránky obsahuji funkci hlasového asistenta, který slouží ke čtení obsahu stránky. Pokud chcete hlasového asistenta používat, stiskněte klávesu: e S. Maďaři dobývají české pumpy. Informace o mimosoudním řešení spotřebitelských sporů: Informujeme naše zákazníky - spotřebitele, kteří nakupující pohonné hmoty u čerpacích stanic MAKRO, že věcně příslušným subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů je Česká obchodní inspekce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky