pátek 25. března 2016

Pracovní deska egger

Pracovní desky tvoří základ výrazného a moderního designu kuchyně. Nová a rozšířená nabídka reprodukcí kamene, betonu, kovu, keramiky a dřevodekorů vám umožňuje dosud nevídanou svobodu designu. EGGER pracovní desky lze snadno instalovat a díky své trvanlivosti si zachovávají po dlouhou dobu atraktivní. Díky bezešvému a hladkému povrchu, kdy laminát plynule přechází z plochy na hranu a pod pracovní desku, jsou tyto desky oblíbené. Jádro v černé, bílé a světle šedé barvě dokonale ladí s dekory.


Pracovní deska egger

Povrchová struktura STMineral Rough Matt vytváří při doteku pocit mramorovaného a jemně. U pracovních desek s postformingovou hranou přechází laminát plynule z plochy na hranu a vytváří bezešvý a hladký povrch. S rostoucí popularitou otevřeného obývacího prostoru a kuchyňských ostrůvků se kuchyňská deska ocitla ve středu pozornosti. EGGER nabízí pracovní desky s dekorativním laminátem nalisovaným na povrch, který může být na hraně postformován (postformingová hrana), nebo může být použita ABS hrana (rovná hrana). PD lze koupit v délce nebo 1m.


Velkoplošné materiály rozvážíme pouze ve Zlínském kraji. Není možné zaslat přepravní firmou. Velký výběr hran v EGGER kolekci dekorativních materiálů vám nabízí řešení pro tvorbu designu dle vašich potřeb a přání – ať již s ohledem na barvu, dekor či kontrast. Pro zajištění kvality a dostupnosti jsou všechny hrany z vlastní produkce EGGER.


Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Objevte, co vše je možné. Podlaha PRO Comfort - pohodlná, ekologická, tichá - a nyní ještě robustnější díky zátěžové třídě 32. Inspirativní impulzy Sladěno s če.


Produkty EGGER najdou uplatnění v mnoha oblastech. Kromě výrobků pro nábytek a interiérový design zde najdete také podlahy a stavební výrobky. Detail produktu Do obchodu. Kromě pracovních desek s postformingovou hranou dodává firma EGGER také moderní verzi s rovnými hranami.


Výhody pracovních desek - odolnost proti oděru a poškrábání, hygienicky vhodné pro potraviny, odolné vůči skvrnám a snadno. Možnost objednání všech dekorů s dodáním obvykle do dnů. Kvalitní pracovní deska ke kuchyňské lince od firmy Egger.


Kuchyňská pracovní deska EGGER F3s dekorem Hrubá omítka. Kuchyňské pracovní desky z masivu, dřevotřísky a kamene najdete na FAVI. Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru.


Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru. Pavel Trčka, Kuchyňské linky, Zakázková výroba nábytku. Barvy dezénů nemusí díky použité skenované technologii odpovídat skutečnosti v plném rozsahu. Navíc kuchyňské pracovní desky za trvale nejnižší ceny. Jsou používány všude tam, kde je kladen důraz na estetiku, kvalitu povrchu a dlouhou životnost i při vysokém namáhá.


Výběr kuchyňské pracovní desky se stává stále důležitějším výchozím bodem při plánování kuchyní. Zásadní je také její způsob kombinace s ostaními prvky kuchyňského nábytku, jako jsou čelní plochy, korpusy skříněk, zádové desky ke kuchyňským deskám, police i podlaha. Veškeré pracovní desky od. H0Merano špalíček tmavý.


Nové pracovní desky EGGER. Nosným materiálem pracovních desek je surová DTD deska P povrchově upravená odolným HPL laminátem tl. Popis: Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit na nové převzorování pracovních desek.


Formátování , řezání lamina , lepení. E pracovní deska F0STSonora černá. Vybírejte z nabídky více než produktů EGGER a nakupujte pohodlně online.


Prodejní ceník Název Katalog MC. V interiérech je tento vzhled ideální pro design povrchů velkoplošných stěn, zatímco u nábytkového designu se často používá u krychlových prvků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky