pátek 25. března 2016

Mlýnek na pepř peugeot

Mlýnek na pepř peugeot

Existuje sedm typů mechanismů Peugeot : pro pepř , sůl, byliny, kávu, mokrou sůl, chilli papričku a také na muškátový oříšek. Konstrukce každého z těchto mechanismů je jedinečná a nejlépe vyhovuje účelu příslušného mlýna. Pro každý druh koření vyvinul Peugeot zvláštní mlecí mechanismus. Proto jsou mlýnky Peugeot vyráběny speciálně na pepř , sůl a další koření.


Společnost Peugeot je předním evropským výrobcem luxusních mlýnků a doplňků do kuchyně. Zanzibar je nový koncept pro opravdové gourmety. Stylový mlýnek na pepř dodávaný společně se exkluzivními druhy pepře, jež je opravdu snadné během okamžiku vyměnit a vychutnat si tak rozmanitost tohoto výrazného koření. Na Biano najdete přes 8kořenek a mlýnků na koření.


Nenechte svou lásku k vaření vyčichnout. Kvalitní a elegantní mlýnek na pepř značky Peugeot. Díky užití leštěného olivového dřeva je každý kus originál.


Mlýnek na pepř peugeot

Model Fidji disponuje unikátním mlecím mechanismem z nerezové oceli, na který je poskytována doživotní záruka. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Elegantní mlýnek na pepř - Peugeot.


Hrubost mletí elektrického mlýnku lze nastavit. Mlýnek na koření má praktické průhledné zásobníky a je vybaven LED osvětlením pro přehledné dávkování. Díky elegantnímu provedení mlýnku na koření se stane ozdobou Vaší kuchyně.


Veškeré informace o produktu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Výjimečný osobní dárek v podobě extra velkého mlýnku na pepř PARIS PRESTIGE ohromí nejen svou velikostí. Originalita a jedinečnost každého kousku je podložena číslováním a certifikátem původu osobně p. Obsahuje vyměnitelné zásobníky na pepř. Volba přednastavených možností hrubosti mletí. Doživotní záruka na mlecí mechanismus z nerezové oceli. Navíc ZDARMA exkluzivní druhy pepře.


Mlýnky jsou nejprve kompletovány ručně. Kontroloři pak ověří součinnost jednotlivých součástí mlýnku a jeho bezchybné fungování. Těla mlýnků a mlecí mechanismy Peugeot jsou vyráběny výhradně ve Francii. Vyberte si mlýnek na sůl a pepř z různých materiálů a od různých ověřených výrobců. Moderní je akryl, který je průhledný a celé koření nebo hrubozrnná sůl v něm krásně vynikne.


Dřevěný mlýnek na pepř a sůl se hodí do rustikální kuchyně, nabízíme i barevné mlýnky nebo praktické sady. Elektrický mlýnek na pepř z kolekce Zeli od výrobce Peugeot má tělo vyrobeno z moderního transparentního akrylátu, díky čemuž v mlýnku krásně vyniknou kuličky celého pepře. Při mletí se použijí celé sušené plody pepře.


Mlýnek na pepř peugeot

Díky tomu se uchová jejich vůně a pikantnost. Jednoduchý dřevěný mlýnek na pepř tradičního vzhledu provoní vaší kuchyni čerstvě namletým kořením. Firma Lodos má více jak let zkušeností a říká se, že jejich mlýnky vydrží při správném používání celý život.


Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky